Runkkis taputeltu..

Artikkeli
Runkosarja on taas taputeltu ja - mikä lienee joka kauden edeltävässä kausiennakossa kirjoittajan ja ennakoiden ylistäjien mielipide - joku aivan outo nimi seilaa B-konferenssin kolmannella sijalla, saavuttaen näin kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Vaikka historia toisin vakuuttaa, ei luotto Kuumiin Siipiin ole ollut yhdenkään kauden alla, vaikka joukkue kaudesta toiseen raivaa tiensä jatkopeleihin, niin kuin nytkin. Toki on myönnettävä, etteivät ennakkoasetelmat koskaan ole olleet hirveän mairittelevat (ehkä viime kautta lukuunottamatta), mutta joukkueemme on todiste siitä, että oikea asenne ja joukkuehenki vievät usein pitkälle. Toki tuuriakin on ollut matkassa, muttei se selitä sitä, miksi joukkue on nyt neljättä kertaa peräkkäin mukana play-offeissa.

Tällä kaudella iso kiitos kuuluu kaksikolle Alora - Virkiä, jotka ovat uurastaneet isot minuutit hokijäillä. Hot Wingsin kauden tuttuihin värväys-potkimis-lähtöpäätöksiin päädyttiin jälleen muutamaan otteeseen, mutta ilmeisesti vaihtuvat kasvot tuovat joka kerta lisävirtaa pelien voittamiseen. Vanhat runkopelaajat Escobar, cerveza ja Kopitarr antoivat oman panoksensa kelvollisella menestyksellä, ja Tuhnu ja Sapara antoivat viimeisen silauksen sille, missä nyt ollaan.

Mutta mutta, vaikka historiallisesti ollaan joka kerta selviydytty play-offeihin, taitaa joukkueemme pudotuspelisaldo olla Hoki-liigan historian surkein. Ja sitähän olisi - jälleen kerran - tarkoitus lähteä parantamaan. Fiilis joukkueen sisällä näyttäisi ensi kertaa olevan hyvällä tasolla runkosarjan jälkeen, toisin kuin ennen, jolloin puhti on loppunut tosipelien alla. Pettymys olisikin luultavasti suurempi kuin koskaan, jos tälläkään kertaa emme selviytyisi jatkoon. Peli kerrallaan, erä kerrallaan onkin tarkoitus mennä ja katsoa mihin asti se riittää.

feeb kiittää, Escobar uppaa xD
Tietoja
Kirjoittanut: Escobar
Joukkue: HC Hot WingsHC Hot Wings
Julkaistu: 17.11.2008 17:45
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.