Vipsut tunnel(m)issa.

Artikkeli
Team Viper lähti kauteen odottavaisin ja luottavaisin mielin tutulla ja laajemmalla kokoonpanolla, jolla menestystä harkkapeleissä oli syntynyt. CUP-Pelit menivät myös putkeen, mutta paluu maanpinnalle tapahtui Hoki-liigan osalta samantien, viisi ottelua ja pistesaldo näyttää vieläkin pakkasta (-2).

Jo tämä oli liikaa joukkueen puolustuksen kulmakivelle Marielle aka. tavikselle, joka päätti jälleen kerran kaikkien suureksi yllätykseksi lopettaa kiekon pelaamisen ja lähteä joukkueesta. Joukkue purkasi samassa rytäkässä myös paparassin sopimuksen sulassa sovussa ja potki epävarmasti alakerrassa aloittaneen Betrayedin. Värväyksiä oli myös tehtävä ja joukkueeseen kiinnitettiin tilpero.

Uljan vielä siirryttyä alemman pakin paikalle pelit lähtivät kulkemaan toivotulla tavalla, mutta vain hetkeksi. Cupissa jälleen pelit luistivat jatkopaikka ansaittiin hyvillä esityksillä, mutta Hoki-liigan osalta peli on palannut raiteilleen (käsittämätöntä paskaa) ja yhdeksästä pelistä taskussa on vain kaksi voittoa, eikä mieltä lämmitä kauden päätteeksi tuleva pisterangaistus myöhästyneestä kokoonpanonilmotuksesta.

Osittain päätimme pelata kauden loppuun samoilla naamoilla, jos vaikka loppu kaudesta peli lähtisi rullaamaan toivotulla tavalla. Sopimuksista välittämättä otettiin Tuomituista vielä tähtihyökkääjä MÄTT MIKERSÖN, joka tunnetaan tuttavallisemmalla nimellä mihku.

Ilmapiiri joukkueen sisällä on hyvä heikoista suorituksista huolimatta ja heittopussin roolin alku kaudesta saaneella Viperillä ei ole mitään aikomusta tottua tähän menneiden vuosien rooliin.

TOISELLA JAKSOLLA VIIMEISTÄÄN TULLAAN JA RYMINÄLLÄ!
Tietoja
Kirjoittanut: hydä
Joukkue: Team ViperTeam Viper
Julkaistu: 19.01.2009 13:47
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.