Tarinatuokio jne...

Artikkeli
Viime kausi tais mennä aikamoiseksi yllätyskaudeksi. Ainakin ekan jakson pelit meni putkeen ja osoitti et kaikki vastustajat on kaadettavissa. Sitten vielä kun Fice tuli läpällä jengii vähän enne poffien alkuu, anto se aika ison tunteen menestyksest. Runkosarjan jälkeen johdettiin omaa konferenssia isolla pistemäärällä ja saatiin paras paikka poffiin.

Poffeissa sitten kaatu Kasselit ja sen jälkee Fice jätti jokaisen old&natun pelaajan kattelemaan kiikareilla maisemaa. Yllättävän tiukassa finaalissa tulikin sitten tappio pullille ja kauden päätteeksi hopeat virtuaalipalkintokaappiin. Kaudelta jäi ainakin se maku suuhun, että kaikki pelaajat onnistuivat. Hude sai treenipelien rytmin hinattua liigapeleihin, Rala ja Velmu sai nimes lehteen isoilla tehoilla, allekirjottanut oli yllättänyt omist peliesityksist ja Fice oli iha päälikkö poffeis.

Tällä kaudella piti sitten Ficen ja Velmun tilalle hankkia pelaajia. Ne hankittiin, mutta ne lähti niin nopeasti pakoon, ettei edes nikit jääny mieleen. Nyt joukkueen ringissä on kaks(2) pakkia sekä hyökkiä ja kaks(2) epäaktiivist pakkia. Joukkue porskuttaakin aika isoissa talousvaikeuksissa ja Hudella on työtä saada lisävuosia pelaajien sopimuksiin. Noh, ei aina voi olla kukkien päällä tanssimista. Lisää pelaajia pitää kaivaa jostain ja saada se poffipaikka, onneksi sijoitus on sentään tuon näköinen tällä hetkellä.

Mainostilaa hyödyntäen etsimme pakkia ja hyökkääjää, jotka eivät ole tarpeessa pelata aina tilaisuuden tullen liigamatsia / tapa itseään jos epäonnistuvat liigamatsissa
Tietoja
Kirjoittanut: ilo
Joukkue: GuerreirosGuerreiros
Julkaistu: 18.02.2009 10:54
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.