Ei itketä sunnuntaina!

Artikkeli
KAKSI SEKUNTIA AIKAA! KAKSI SEKUNTIA AIKAA JA AMPPARIT ON LYÖTY, AMPPARIT ON LYÖTY! Tämänlaisia huutoja tuli ilmoille varmaankin sunnuntain ottelussa Gurret-Ampparit.

Nopea katsaus kauteen, joka oli pettymys… Kokoonpano vaihtui erittäin paljon, oli Suyta, Alasta, Grammattia ja muita kumppaneita. Allekirjoittanut oli tästä syystä ainoa puolustaja joka pelasi koko kauden ajan (tästä syystä allekirjoittanut siirtyy toistaiseksi pois joukkueen vahvuudesta). Hyökkääjänä paremmin nähtyä Fasia nähtiin useammin puolustajan tontilla, joka ei varmaankaan ollut täysin odotettua. Velmu oli alkukaudessa huimassa vireessä, mutta sitten astui tytöt kuvioihin ja pillu (anteeksi kielenkäyttöni) vei mennessään. Olli heräsi talviunilta viimeisenä viikkoina, mutta ei päässyt kunnon pelituntumaan joten hänenkin tilastot näyttivät tältä kaudelta nolllaa. AgU oli taas huimassa vireessä ja keräsikin tappioita kivasti. Tenksuu, Exter ei esittänyt upeita suorituksia vaan rutiinipeliä eli pari häkkii silloin tällöin.

Joukkueen sisällä odotettiin play-off -paikkaa ja loppukausi näyttikin ennen viimeistä päivää ihan lupaavalta 4 tappiotoman putken vuoksi, mutta viimeinen päivä tuli ja rahkeet eivät riittäneet tarvittaviin gurre- ja adonisvoittoihin.

Itse allekirjoittanut haluaa kiittää koko Liigan johtokuntaan sen upeasta työstä liigan eteen ja samalla muistaa myös liigaan osallistuneista hienoista joukkueista, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän. Etenkin HT Amppareita jotka ottivat minut mukaan toimintaansa ja pitivät kattoa pään päällä vuoden ja 4 kuukautta! Kiitokset siis kaikille amppareissa pelanneille tasapuolisesti paitsi Fasille enemmän<3 Hoge siirtyy ainakin toistaiseksi aidan toiselle puolelle katsomaan onko ruoho vihreämpää. =)

Turre oot söpö<3

I'll be back!
Tietoja
Kirjoittanut: Hoge
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 24.03.2009 17:39
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.