Ensimmäinen kausi lähenee loppuaan

Artikkeli
Adonikset ovat aikaisemmin tottuneet vain voittamaan, mutta ensimmäinen kausi Hoki-liigassa näytti heti liigan kovuuden. Ajoittain loistavia harjoituspelien väläytyksiä ei saatu vietyä liigapeleihin asti ja peli oli yhtä ailahtelevaa kuin Enzion onni hänen naisseikkailuissaan. Välillä neljän pelin voittoputkia ja heti perään neljän pelin tappioputkia. Adonikset pärjäsi verrattain hyvin kärkijoukkueita vastaan, mutta koki aivan liikaa pistemenetyksiä "helpoissa" peleissä. Helpoissa heittomerkeissä siksi, että sellaisia pelejä ei tästä liigasta yksinkertaisesti löydy.

Kauden toisen puoliskon loppu oli kuitenkin Adoniksille ruusuinen. Kahdeksan peliä ja kuusi voittoa on hyvä saavutus, mutta viimeinen playoff-paikka varmistui vasta kahdessa viimeisessä pelissä, joista taistelimme täydet neljä pistettä. Helpotus oli joukkueen sisällä suuri pleijareihin selviydyttyämme, sillä tavoitteemme oli asetettu rohkeasti suoraan puolivälieräpaikkaan, konfferenssin kärkikaksikkoon yltämiseen.

Yksi syy runkosarjan ailahtelevuuteen voi olla suuri pelaajatrafiikki. Yhtäkään pelaajaa emme itse poistaneet kokoonpanosta, vaan kaikki lähtivät vuoron perään hakemaan haasteita muualta. Ensimmäisenä hajosi pitkään joukkueen mukana ollut nelikko Röhmy (aka Dissu), ubeli, Enzio, fouba ja kauden aikana joukkueessa kävi pyörähtämässä myös Tansu ja Sukke, jotka löytivät uuden kotinsa korkeimmasta liigasta. Kuuden hyökkäyspään pelaajan paikkaaminen kesken kauden sekoittaa väistämättä joukkuetta kuin joukkuetta, mutta Adonikset onnistuivat näiden paikkaamisessa erittäin hyvin! Uusina miehinä hyökkäykseen hankittiin ainoastaan kokenut liigajyrä Kiekkoliigan farmijoukkueestamme vaihdossa Tansuun ja aikaisemmin ainoastaan puolustajana liigajäillä heilunut Lawrence viimehetken hankintana. Kummatkin ovat onnistuneet kohtalaisesti Hoki-debyyteissään ja värväykset tuntuvat pitkäjänteisiltä tulevaisuutta ajatellen. Adonikset haluaa kuitenkin kiittää erityisesti neljää ensimmäisenä hopannutta heidän pitkäaikaisesta palveluksesta joukkueen eteen!

Pleijareissa homma alkoi kuitenkin hyvin. Ensimmäisellä kierroksella saimme vastaan runkosarjassa meille erittäin pahaksi vastustajaksi muodostuneen Hockey Predatorsin ja pelit olivat odotetun vaikeita ja tiukkoja. Ensimmäinen peli päättyi niiskun jatkoaikamaaliin ja toinen voitettiin varsinaisella peliajalla samoin 2-1 lukemin.
Puolivälierissä vastaan asettuu tällä hetkellä liigan ylivoimaisesti kovin nippu, B-konfferenssin voittanut Sulttaanit. Kerran pystyimme Sultut runkosarjassa kaatamaan, mutta ensimmäisellä yrittämällä kyyti oli kylmää. Selvänä altavastaajana sarjaan lähteminen ei ole huonoin mahdollinen lähtökohta, sillä kaikki paineet ovat heillä.

Setti
Tietoja
Kirjoittanut: Christian
Joukkue: AdoniksetAdonikset
Julkaistu: 30.03.2009 19:13
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.