Fox-Palmu on tulinen rantaleijona!

Artikkeli
On aika poffien
shalallallaa
Kera koffien
shalallallaa
On fysiikka kovilla
shalallallaa
Ja Blue Fox lomilla
shalallallaa

Tätä riemukasta veisua veisaten Ultras Foxit poistuivat Old & Notoriousta vastaan käydyn sarjan päätyttyä kohti lehdistötilaisuutta, jossa Henkseli oli lupautunut kommentoimaan tuoretta pömppömaha-skandaalia. Poffien piti olla Blue Foxien näytöstä alusta loppuun: Taktiikka oli kunnossa, pelaajien fysiikka oli huipussaan, psykologinen sodankäynti oltiin aloitettu jo tammikuussa ja uuden mailasponsorin myötä vastustajan maalivahdilla ei pitänyt olla toivoakaan torjunnoista. Viimein koitti totuuden hetki, jolloin Foxien piti tehdä historiaa: 3-2 ja 4-1 turpiin – kiitos ja näkemiin.

Usko menestykseen oli fanien keskuudessakin vahva. Patsashanke Mr.Vehnän kunniaksi oli päässyt hyvin vauhtiin ja rakenteilla oleva 10 miljoonan näköispatsas oli määrä julkistaa Foxien mestaruusjuhlissa. Patsashanke on kuitenkin tällä hetkellä jäissä, sillä patsaan pohjakivi päätyi traagisesti paikallisjoen pohjaan noin 5 minuuttia toisen poffipelin jälkeen.

Syyllistä poffien huonoon menestykseen on turha lähteä etsimään, sillä se on kaikkien tiedossa. Blue Foxien virallinen pelaajatarkkailija Galutin oli nimittäin antanut erittäin tarkat ja sitäkin epäkäytännöllisemmät tiedot O&N:n vahvuuksista ja niiden eliminoimisesta. Lopulta Oldien vahvaa lyhytsyöttöpelaamista lähdettiin horjuttamaan taitoluistelussa tutulla kolmoishyppy askelilla kyseenalaisella menestyksellä. Keskialueen trappia lähdettiin sen sijaan murtamaan viivelähdöillä ja hitailla lähdöillä. Varsinkin jälkimmäistä tapaa suosittiin niin tunnollisesti, etteivät Fox-pakit joutaneet toimittamaan kiekkoa oman sinisen yli missään vaiheessa.

Syitä Foxien tippumiseen voidaan hakea myös huonosta tuurista, sillä pelaajien mielenrauha oli koetuksella kevään tärkeimmissä peleissä: Puutarhanikkarina kunnostautunut Mussukka on ollut pitkin kevättä hyvin herkässä mielentilassa, sillä Suomea koetellut salmonellaskandaali uhkaa pilata Mussukan rakkaan lanttusadon. Cao sen sijaan on ollut median hampaissa johtuen hänen lähettämistään 69-aiheisista tekstiviesteistä, joita tämä arjen sankari on näpytellyt hallin cheerleadereille. ” Viestit olivat pelkkä vitsailua vaalinumerostani, jolla aion hakea paikkaa Fox-akatemian vanhempainhallituksesta”, kommentoi Cao bingon ohessa.

Uutta jättibudjetin elokuvahanketta tuottava Keller on ollut huolissaan meneillään olevasta taloustaantumasta. Elokuvan juoni kertoo Blue Foxin alemman pakin sankariteoista, mutta elokuva on joutunut talousvaikeuksiin, sillä tanskalainen suuryritys on vetäytynyt hankkeesta vedoten tarinan epäuskottavuuteen. Toisaalla Simon on hoitanut poffien jälkeistä masennusta ottamalla lohdutussilikonit. Kuvat on nähtävillä Blue Fox-jäsenlehden keskiaukeamalla.

Johtaja Palmu on purkanut vihaansa asentamalla ilmalämpöpumppuja Fox-halliin. Turvatekniikan keskus muistuttaa, että laitteen saa asentaa vain valtuutettu kylmälaiteliike. Kylmästä hallista ja äitiyspakkausten ekologistumisesta huolimatta purjeet on nostettu jo ylös seuraavaa kautta ajatellen. Talven nopeusrajoitukset päättyvät koko maassa 6.4 joten Fox-alus tulee jatkossa menemään entistä kovempaa kohti mainetta ja kunniaa.


Ps. Ikuisuuskysymykseltä vaikuttanut Blue Fox-nimen alkuperä on vihdoin selvinnyt:

Näin kerran takapihalla mustan ketun



Mr.Vehnä
Tietoja
Kirjoittanut: Henkseli
Joukkue: Blue FoxBlue Fox
Julkaistu: 04.04.2009 11:43
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.