Sun of the beach

Artikkeli
"AM AM AM AM AMPPARIIT" © GaY LaDa
Lauloi joukkueen oma mies-nais -laulaja jengin yhteisessä saunaillassa.

Kausi alkoi todella sekavissa tunnelmissa kun joukkueen puolstuksen lukko ja päällikkö Hoge vaihtoi pelipaidan kelta-mustasta sini-mustiin. Viiden ottelun jälkeen kasassa oli vain yksi piste ja tilanne näytti yhtä pahalta kuin Velmun muija :S

Tässä vaiheessa Fas otti ratkasevan roolin haltuun ja meni joukkueen salakammioon painamaan punaista "VAIN HÄTÄTAPAUKSESSA" -nappia.
Silloin kuin salama kirkkaana taivaalta joukkueen kokoonpanoon ilmestyi EgoH tuo Hoge:n kuuluista kaksoisolento. EgoH:n tultua joukkueeseen hänet valittiin samantien joukkueen päävastuuhenkilöksi syrjäyttäen Agun. Asiaa kommentoi seuraavasti tuntematon henkilö nimimerkillä "eN_oLe_AgU" - "Hogen paluu oli hieno juttu, mutta päävastuun ottamiseen hänellä ei ole riittäviä resursseja."

EgoH alkoi kirjoittamaan pelikirjaa uusiksi ja samalla värväämään uusia naamoja kuten hydä, Apis ja rkk. Pakka alkoi olla kasassa. Tuloksena uusista naamoista ja pelitaktiikasta pelit luistivat kuin latu ja siitä esimerkkinä upea nousu 1-3 tappioasemasta 4-3 voittoon ottelussa Piratesia vastaan. "Kyllä tämä tästä lähtee", kommentoi joukkueen nykyinen omistaja EgoH.

HT Ampparit toivottaa kaikille iloisia kesälomapäiviä sekä onnea kauden otteluihin!
Tietoja
Kirjoittanut: Hoge
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 29.05.2009 12:45
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.