Ei me niin peeloja olla

Artikkeli
Arvoisat lukijat, on aika julkaista Piratesin ensimmäinen hoki-liigan ja myös joukkueen ensimmäinen lehdistötiedote. Tämä pitää sisällään vilkauksen alkutaipaleesta sekä katsauksen väittämiin lausahduksiin: "Piratesit on peeloja" ja "nani on peelo".

Alkukausi on mennyt ihan kivasti

Sitten tärkeämpää asiaa

Peli alkaa, kahdeksan pientä tikku-ukkoa kiekon perässä, Pirates häviöllä 3-0, muut taistelevat tasurista, paitsi yksi. Tämä yksinäinen hahmo hakkaa vastustajien maalivahtia, huutelee rivouksia publicilla ja on menettänyt täysin uskonsa mahdolliseen voittoon tai tasapeliin, toistellen teamille "ETTEKÖ OSAA SYÖTTÄÄ?" tai "EI VITTU MITÄ PASKAA" (anteeksi kielenkäyttö). Kyseisen henkilön peeloudet tunnistaa varmaan tähän mennessä lähes jokainen #hoki-liigassa käyvä henkilö.

Monet varmaan tietävät että sama kaavahan on jatkunut jo pidempään ja pelikielto nanille on jo tullut, kaikkea ollaan yritetty mutta tulokset ovat huonoja. Joukkueestamme useat jäsenet (vaan ei kaikki) ovat varsin vittuuntuneita kyseisen pelaajan itkemiseen, ja aukonut päätään takaisin olonsa helpottamiseen. Näiden jälkeen on uhattu irtisanomisilla sekä lakoilla joten allekirjoittanut(samu95) päätti korottaa joukkuehenkeä parempien pelitulosten perusteella.

Huolimatta siitä, joukkueemme ei ole kuitenkaan täysin peelojengi mitä muut ovat sanoneet. Joukkueessamme yli 70% ovat käyttäytyneet moitteettomasti (minä mukaanlukien?) ja se saa aina mieleni ja toivottavasti muidenkin mielet positiivisiksi.

Mihin tulokseen tässä sitten tultiin? Väittämän "Piratesit on peeloja" voidaan kumota sillä joukkueemme on pääosin varsin kiva jengi vaikkakin useat ovat saaneet aivan eri käsityksen joukkueestamme.

Väittämä "nani on peelo" pitää paikkansa, mutta työtä tehdään että henkilö hiljaiseksi saadaan. Toivottavasti ottaa opikseen tästä 5 ottelun pelikiellosta

=Lupaschuk= NANI 5 OTTELUN PELIKIELTOON
=Brädi= haha oikein
=Venho= siitäs sai eli mä ja brädi pelataa joka pelit

Ei huolta, ei Brädi ja Venho ole jyräämässä teitä.

Ja vielä lopuksi Lupaschukin halusta päästä lehdistötiedotteeseen:
=Lupaschuk= TURPA KIINNI VITUN JUNNU

P.S Onnea Kryykerille pistepörssin voitosta.

Kiitos
Tietoja
Kirjoittanut: roy
Joukkue: PiratesPirates
Julkaistu: 29.05.2009 16:36
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.