Puolivälin lähestyessä

Artikkeli
Kaksi jaksoa on takanapäin kaudesta II/09 ja kolme vielä jäljellä. Tässä pientä katsausta allekirjoittaneen toimesta kuluvan kauden otteisiin yleisesti joukkuetasolla. Toivottavasti joku tämän lukee, ettei ihan turhaksi kirjoitukseksi jää.

Ennen kauden alkua
Hockey Predators oli lähtemässä luottavin mielin kauteen II/09 vielä puolitoista viikkoa ennen kauden alkua. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin tapahtua. Montana ilmaantui privassa kertomaan oman mielipiteensä HP-laivan suunnasta ja julistus oli tyly: kaksi pelaajaa on lähdössä joukkueesta ennen kauden alkua ellei muutoksia tapahdu. Tilannetta mutkisti joukkuetta koko sen historian ajan kipparoineen Cargon epäaktiivisuus ja päätökset jouduttiin lopulta tekemään pitkälti rivimiesten toimesta. Johto uudistui ja kapinalliset nousivat joukkueen johtoon. Samalla Ilei ja Tatu hyvästeltiin hieman tylyllä tavalla ja joukkueen rosteri pieneni merkittävästi.

Kauteen lähdettiin kolmella hyökkääjällä ja neljällä puolustajalla. Hyökkäykseen jäivät päävastuuhenkilön roolin ottanut Montana, vastuuhenkilö immot ja intissä hajoileva -HaBa-. Puolustus vaikutti ennen kauden alkua melko vahvalta, joskin kokemus loisti poissaolollaan. Alemman pakin tontilla hääri allekirjoittaneen lisäksi kauden alla löydetty alakerran muuri jony. Haasteelliselle kiekollisen puolustajan paikalle hankittiin ennen kauden alkua Excile, Wirz:n jatkaessa totutusti omalla paikallaan ja tyylillään.

1. jakso
Kausi alkoi mukavasti ja ensimmäisellä jaksolla onnistuttiin nappaamaan kuudesta pelistä neljä voittoa ja kaksi tappiota. Tappiot taisivat olla enemmän omaa huonoutta, joten 1. jakso oli kaikinpuolin onnistunut. Joukkuetta vaivasivat kuitenkin pieni epäaktiivisuus lähinnä ylempien puolustajien osalta, jonka takia joukkue etsi pitkään lisävahvistusta tälle osastolle. Vahvistuksia ei kuitenkaan löytynyt, joten samalla rosterilla jatkettiin toisellekin jaksolle.

2. jakso
Kausi jatkui yhtä hyvin kuin alkoikin. Toiselta jaksolta tuloksena oli täsmälleen samanlainen sarja kuin ensimmäiseltäkin kierrokselta (6gp 4-0-2). Mukaan mahtui erittäin maukas voitto hallitsevasta mestarista, mutta myös tappio nousijajoukkue Metallurgille. Tasaisuutta siis kaivattaisiin varsinkin hieman heikompia joukkueita vastaan, jotka tulisi pystyä voittamaan mikäli suorasta playoffs-paikasta 2. kierrokselle aiotaan tapella. Joukkue koki myös takaiskun hyökkäysosastolla, kun -HaBa- jätti joukkueen heikosti sujuneen Credit Dash -turnauksen jälkeen. Allekirjoittaneella ei sen parempaa tietoa ole lähdön motiiveista, joten en niitä ala tässä pohtimaan. Jokainen voi itse niitä miettiä.

Tulevaisuus
Kausi on sujunut tähän asti hyvin, mutta eihän tässä olla vielä edes puolivälissä, joten pitkä matka on vielä edessä. Ensisijainen tavoite on edelleen playoffseihin päästä ja nykyisillä otteilla myös suora paikka 2. kierrokselle näyttäisi olevan mahdollinen. Konferenssin kärkeen on kuitenkin useampikin joukkue tarjolla eli turhiin tappioputkiin ei ole varaa. Onnea ja menestystä loppukaudelle muille paitsi A-konferenssin kärkijengeille! Huumorijutut taisivat tästä tiedotteesta jäädä puuttumaan, mutta se tuskin ketään haittaa! :)

ps. Etsimme ainakin kahta hyökkääjää, joten hakemuksia voi laittaa Montanalle, mikäli uskot pärjääväsi joukkueessamme. Liigakokemus välttämätöntä! Painotetaan nyt vielä, että vain suurimmat liigat (ne kolme) noteerataan, koska tällä tasolla noviiseja joukkueesta löytyy edelleenkin enemmän kuin tarpeeksi.
Tietoja
Kirjoittanut: kalitsu
Joukkue: Hockey PredatorsHockey Predators
Julkaistu: 08.06.2009 14:16
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.