Tosipelit edessäpäin

Artikkeli
Neljä viidesosaa on kaudesta II/09 takanapäin ja on aika Hockey Predatorsien toisen lehdistötiedotteen. Alkukauden kuulumiset julkaistiin aiemmassa tiedotteessa ja samaa on luvassa myös tässä. Joten olkaapa hyvät.

3. jakso

Pari ensimmäistä jaksoa sujui siis varsin mukavasti Predatorseilta. Kuitenkin samaan aikaan joukkueen johto tiedosti, että kautta on vielä paljon jäljellä eli turhaan tyytyväisyyteen ei ollut varaa. Joukkue pyrkikin jatkamaan maltillisella linjalla, vaikkakin muutamat pelaajat huomasivat jossain vaiheessa HP-äänten lisääntyneen mestarijoukkuetta koskevassa äänestyksessä. Tämä ehkä saikin koneemme hieman yskimään, sillä jakso päättyi kahteen murskatappioon. Muutenkin 3. jaksolta irtosi vain yksi voitto, onneksi se tuli tärkeästä kilpakumppanistamme Old & Notoriouksesta. (3. jakso: 5gp 1-2-2)

4. jakso

Kauden puoliväli oli ylitetty ja alkukaudesta asti jatkunut ylemmän puolustajan sekä hyökkääjän etsintä olivat edelleen päällä. Kolmannella jaksolla koetut kauden ensimmäiset pelilliset vastoinkäymiset saivatkin joukkueen tilanteeseen, jossa leimaavinta oli epävarmuus. Pelaajat kokosivat kuitenkin itsensä hyvin ja neljännen jakson kaksi ensimmäistä peliä päättyivätkin selkeisiin voittoihin. Ilmeisesti edeltävillä tappioilla oli herättelevä vaikutus.

Viimeinen peli olikin sitten hurjassa vireessä ollutta Adoniksia vastaan. Tähän otteluun haettiin jo hieman playoffs-meininkiä, sillä kaikkia paikalla olleita ei pelaamaan päästetty. Adonisten suvereeni esitys ottelussa antoi johtoportaalle lisää mietittävää, koska peluutuskikkailusta huolimatta olimme pahasti nesteessä. (4. jakso: 3gp 2-0-1)

Katseet tulevassa

Loppukauden rosterissa on siis 3 hyökkääjää ja 4 puolustajaa, joista ainakin Cargo on periaatteessa vain äärimmäisissä hätätapaukissa käytettävä pelaaja. Wirz onnistui hankkimaan itselleen pelikiellon loppukaudeksi poistumalla vahingossa joukkueesta. immOt taas suuntaa armeijan harmaisiin, joten rosteri muuttuu melkoisesti playoffseihin mennessä.

Hyökkäyspäähän värvättiinkin vahvistukseksi naamis (Hoki-Liigaa aikaisemmin nickillä zani), jonka odotetaan täyttävän iso aukko hyökkäyspelissämme. Tämän johdosta allekirjoittaneen unelma hyökkäyspäässä seikkailemisesta taitaa jäädä haaveeksi. Excile on jäänyt hieman pieneen rooliin tähän mennessä, mutta nyt herralta odotetaan selkeää profiilin nostamista. Joukkueen johto toivoo yhteispelin natsaavan nopeasti, sillä vain kaksi viikkoa on tosipelien alkamiseen, joissa omaa peliä ei enää hirveästi voi etsiskellä.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan minkälainen mies johtaa Predators-laumaa, suosittelemme tutustumaan kotisivuillamme julkaistuun haastatteluun Montanasta. Linkin löydät kotisivuiltamme, hyvää kesän jatkoa kaikille!
Tietoja
Kirjoittanut: kalitsu
Joukkue: Hockey PredatorsHockey Predators
Julkaistu: 06.07.2009 20:35
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.