Yarr... Pirates myrskyssä

Artikkeli
Tervehdys! On aika Piratesin toiseen lehdistötiedotteeseen. Lehdistötiedote tällä kertaa käsittelee Piratesin ensimmäistä kautta hoki-liigassa, tiimin sisäisiä asioita sekä näkemyksiä playoffseihin.

Alkukauteen Pirates lähti hyvällä mielellä sekä hyvällä hengellä. Joukkueemme koostui silloin 3 puolustajasta(kretu, Stobe, RoyKeane) sekä 5 hyökkääjästä (nani, Lupaschuk, Brädi, Venho, Outsi). Joukkueella riitti intoa sillä harkkapelejä pelattiin erittäin aktiivisesti melkein 3 kuukautta ja vaihtelu oli tarpeellista. Joukkueellamme oli ennen kauden alkua tavoitteet pudotusviivan yläpuolella ja uskomme vieläkin lähes mahdottomaan – hoki-liigan mestaruuteen.

Kauden alkaessa joukkueelle alkoi syntyä ongelmia enemmän ja enemmän mitä pitempään kaudella mentiin. Outsia ei tyydyttänyt joukkueen menetelmä sekä vastuuhenkilöiden kanssa oli paljon kinaamista, joten pyöreän pöydän neuvosto (RoyKeane, kretu) käskivät Outsia jättämään seuran. Jouduimme potkimaan myös Stoben epäaktiivisuuden takia. Kauden alusta oli kulunut 2 viikkoa kun kokoonpanostamme oli poistettu jo 2 pelaajaa. Jo ennen kauden alkua oli rankka metsästys hyvän puolustajan ja hyökkääjän löytämiseen ja laivat lastattiin, metsästys aloitettiin.

Pelaajahaku päättyi, alkoi, päättyi ja taas alkoi. Sopivia puolustajia ja hyökkääjiä oli mahdotonta löytää. Joukkueemme kärsi epäaktiivisuudesta entistä enemmän kun pitkäaikainen luottopelaajamme Brädi päätti jättää tiimin ja aloitti höntsypelailun vanhassa joukkueessaan MoTessa. Epäaktiivisuuteen vaikutti myös nanin turha pelikielto. Tiimimme ei tahtonut löytää sopivia hyökkääjiä millään joten tyydyimme 3 hyökkääjään. Puolustaja oli kuitenkin vielä kauan etsinnässä koska kretun inttiin lähtö tapahtui harmiksemme kesken kauden. Joukkuetta masensi vielä entisestään Piratesin huono tulos hoki-liigan imagokyselyssä. Emme siitä juuri yllättyneet mutta oli surullista että niin moni vertasi meitä Ronsuihin ja eivät pidä siitä että pelaamme hoki-liigassa.

Paistaa se päivä joskus risukasaankin…? Pitkän pelaajahaun jälkeen tarttui merirosvo verkkoihimme varsin maukas saalis. New Jersey Devilsissä myös hoki-liigaa pelannut Mason (Kal) saatiin riveihimme, ja yli 2 kuukauden pelaajametsästys oli ohi. Joukkue saatiin eloon sekä hyvään pelivireeseen.
Peli kulki todella hyvin pitkään mutta aktiivisuus huoletti vastuuhenkilöitä. Onneksi merirosvo verkkoihimme tarttui jälleen mukava saalis. HT Ampparin jättänyt hydä liittyi joukkueeseemme ja joukkueemme alkoi olla valmis jo ensikauden peleihin. Try-outille saatiin vielä kovempi rääväsuu ja kaikkien tuntema Lihapulla, Rece. Valitettavasti try-out ei juuri poikaa kiinnostunut ja näin jouduimme kick toimintoihin.

Kesäloma alkoi.. Pelit vähenivät.. Peli ei kulkenut.. Joukkuehenki laskee.. Vaikeudet alkoivat

Kesäloma vaikutti pelaajiimme erilaisin tuntein. Ärsyyntyminen, vittuilu sekä turhautuminen tuli vahvasti esille. Mitä pidemmälle mentiin, sitä huonommaksi mentiin. Aina kun kiekkoon jaksettiin raahautua, tuli riitoja. Vastuuhenkilöt ovat joutuneet pitämään paljon mekkalaa jotta tiimihenki ja se kauden alussa oleva arvostus ja kunnioitus saataisiin takaisin edes omia joukkuekavereitaan kohtaan. Onneksi hoki-liigan sijoitus oli kuitenkin kelpuutettava eli jotain hyvää sentään ettei pelkästään huonoa. Pistepörssi jahti kaksikon välillä kävi vakavammaksi ja kaksikon päässä pyöri vain tehot. Vastuuhenkilöiden ote karkaa ja pelaajat eivät tottele kun kyseessä on sentään hoki-liigan pistepörssin voitto. Joka tapauksessa kohtuullisen hyvä runkosarja pelattii näin tulokasjoukkueen silmissä sekä tässä sählingissä.

Joukkueemme lähtee playoffs peleihin varovaisin mielin sillä vastaan tulee kuntopuntarin kärkikahinoissa oleva HT Ampparit. Mikäli tästä jatkoon mennään niin vastaan tulee B.Konferenssin voittaja sekä yksi mestariehdokas, Adonikset. Meillä jokainen joukkue on voitettavissa hyvällä tiimityöskentelyllä, joten vaikka joukkue olisi mikä tahansa, merirosvolauma ei lähde perääntymään vaan iskee kovaa. Hyvällä pelillä tulemme kyllä varmasti taistelemaan mitaleista tai mahdollisesti jopa mestaruudesta! Hyvään peliin vaaditaan kuitenkin hyvä yhteispeli ja joukkuehenki jonka eteen tulemme tekemään LUJASTI töitä.


Onnitteluja Lupaschukille runkosarjan pistepörssin ja maalipörssin voitosta, sekä kaikkein aikojen pistepörssin ennätyksestä!!

Tässä omia mietteitä:
Hoki-liigan paras hyökkääjä: Lupaschuk
Hoki-liigan paras puolustaja: Setti
Hoki-liigan paras joukkue: Adonikset
Hoki-liigan yllättäjä: Hockey Predators
Hoki-liigan paras pelaaja: Setti
Hoki-liigan paras tuomari: kalitsu
Tietoja
Kirjoittanut: roy
Joukkue: PiratesPirates
Julkaistu: 20.07.2009 00:30
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.