Kurkkaus ECKH:n kauteen

Artikkeli
Kausi II/09, kesäkausi. Kausi, joka oli tuhoontuomittu jo ennen kuin se alkoikaan. Serikowin armeija, kesäloma ja siihen kuuluva epäaktiivisuus kiekossa olivat eväät, joilla lähdettiin kauteen.

Tai no, epäaktiivisuushan alkoi vasta kun Hoki-Liigapelit eivät ottaneet onnistuakseen vaikka harkkamatsit kulkivat loistokkaasti. Joukkueella oli pieni hyökkäysosasto-kriisi. Ensin erimielisyydet Phoenixin kanssa johtivat Phoen Vipsuihin siirtymiseen. Ja kun Lennartin kesätyöajat sattuivat olemaan juuri päinvastaiset Skullin kanssa jouduttiin arkipäivisin pelit pelaamaan lähinnä kolmella puolustajalla. Pelit alkoivat painoittua viikonlopulle ja loppujen lopuksi pelattiin vain sunnuntaisin muutama Hoki. Pelin tasohan siinä kärsii. Velmu hankittiin tuomaan aktiivisuutta ja maalintekovoimaa, mutta aktiivisuus kesti muulla joukkueella ehkä pari viikkoa ja sen jälkeen pelailtiin taas sunnuntaina vain.

Kausi on ollut todella mitään sanomatonta pelailua ja poffeihin lähdetään tällä kertaa hieman nöyremmällä asenteella. Kuitenkin poffeihin ollaan tähdätty koko kausi, joten motivaation löytänee taas aktiivisempaan pelaamiseen. Kokeneista ja pelitaidoiltaan erinomaisista pelaajista voi vielä sittenkin löytyä se voittava nippu. Ensin on kaaduttava tuttu ykköskierroksen vastustaja, sumputtava ja nykyään jopa maalintekoon kykenevä Hc Halko.

Kasselit toivottaa muille joukkueille onnea poffeihin!

np: DJ Blackskin ft. Theresa,G-Va & Caramel – Huskies Jump Off
Tietoja
Kirjoittanut: Titleist
Joukkue: EC Kassel HuskiesEC Kassel Huskies
Julkaistu: 20.07.2009 11:25
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.