Kuumat siivet – Kausikatsaus II/09

Artikkeli
Morjesta. Tässäpä tämänkautinen lehdistötiedote Hot Wingsien osalta. Tiedotteessa pyritään kertomaan siipi-kopin vilskeestä kauden aikana ja katseet suunnataan myös tulevaan.
Kausiennakossa Turre suorastaan murskasi siipiveikot maanrakoon ennen kauden alkua: ” Mikäli HC Hot Wings haluaa välttää viime kauden tyylisen kohtalon, täytyy joukkueen ehdottomasti nostaa tasoaan yliluonnollisen paljon tai hankkia hyviä vahvistuksia…Arvio runkosarjasijoituksesta: 8. – 9.” Eikä mikään ihme, HHW oli jo tippumaisillaan Hoki-karsintojen kautta, mutta onnistui säilyttämään

sarjapaikan.
Tästä ei kuitenkaan kuumat siivet lannistuneet, kauteen lähdettiin perusfiiliksellä.¨
Kokoonpanoon tuli rajuja muutoksia sitten viime kauden. Kuitenkin jo viime kauden loppukynnyksellä saimme vahvistuksia, keppie ja jooda pukivat HHW-paidan päällensä.
Hyökkäyskalusto muuttui vain vähän, hönde <-> JMko, eli ei tällä saralla mitään suurempia mullistuksia.
Pakkikalusto muuttui sitten lähes kokonaan. Epäaktiiviset pakit potkittiin ulos, Alora puolestaan päätti vaihtaa jengiä.

Uusina naamoina karjala, siirtorajan kynnyksellä tullut yarkko ja jo joukkueesta hopannut Marantz.
II/09, kesäkausi.. hmm.. mitäköhän tästä sanois..
No, ainakin sen, että oli meilläkin paaaaaljon ongelmia aktiivisuuden kanssa. Feeb ja deepi armeijan harmaissa, kesällä lomailu, töiden teko ja löhöily veivät voiton (luonnollisesti) kiekko.tk ta. Eli pelejä ei ollut, harkkapelejäkään ei tullut kovin tehokkaasti pelattua, pahimmassa tapauksessa tyyliin kerran viikossa.

Pakkikalusto oli hyvin suppea, viikonloppuisin odottelimme armeijasta viikonloppu-lomille pääseviä pelaajia pelaamaan, koska viikolla ei aktiivisuus yksinkertaisesti riittänyt. HC Hot Wingsien hokikausi oli viikonloppu-painoitteinen, joten kierroksen päättyessä ja deadlinen hengittävän niskassa tuli kiire pelata tarvittavat pelit (sry muut jengit epäaktiivisuudesta).

Loppukaudesta pelit oli ns. pakkopullaa, johtuen karjalan pahoista työajoista, pelaajien lähdöistä ja ihan pelaajien kiinnostuksen puutteestakin. Pelintaso oli hyvin mollivoittoista, onneksi keskikauden aikana pelatut hyvät pelit pelasti meidät siten, ettei tällä kaudella tarvitse karsintapeleihin osallistua, pääsy play-offeihin oli (jälleen) tosiasia.
Ehkäpä nyt motivaatio on pelaajilla taas kohdillaan kun yksi kauden tavoitteesta on saavutettu. Hyvällä pelillä HHW on kova joukkue.

Ensikaudella taas on uudet kujeet. HC Hot Wings tulee jatkamaan Hoki-Liigassa ensikaudellakin. Virkiä apureineen on jo aloittanut pelaajien scouttauksen ensikautta silmällä pitäen. ; )

HC Hot Wings toivottaa kaikille joukkueille onnea poff-peleihin, karsintoihin sekä Kiekkodiva-karsintoihinkin, kun sinnekin on Hokin puolelta hakijoita riittänyt!


Kirjoittaja: Virkiä
Tietoja
Kirjoittanut: cerveza
Joukkue: HC Hot WingsHC Hot Wings
Julkaistu: 20.07.2009 15:57
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.