Runkosarja taputeltu

Artikkeli
Täysi runkosarja on nyt takana ja Adonikset suoriutui lopulta 25 ottelusta 18 voitolla, neljällä tasapelillä ja kolmella tappiolla. B-konfferenssin voitto irtosi neljän pisteen marginaalilla, joten runkosarjan voidaan sanoa menneen huomattavasti paremmin kuin viime kaudella.


Komistusten liigakauden alku ei luvannut hyvää. Joukkue ei kuitenkaan säikähtänyt neljän ensimmäisen ottelun jälkeen, josta saldona oli ainoastaan yksi voitto, vaan uskoi lujasti hyvän harjoituspelivireen heijastuvan myös liigakentille. Pian voittoja alkoikin kertymään mukavaan tahtiin ja kauden alussa laitettu tavoite suorasta puolivälieräpaikasta alkoi näyttämään mahdolliselta.
Ensimmäisen jakson saldo oli lopulta 5-2-1.

Kauden keskivaihe pelattiin lähes sillä tasolla, mitä tästä joukkueesta saa irti. Peli kulki ja voittoja tuli, mutta Sulttaanit ja HC Oilers napsivat pisteitä lähes samaan tahtiin eikä eroja juuri syntynyt siitä huolimatta, että yhteensä kolmen jakson saldo oli 10-1-2.

Viimeiselle jaksolle jäi aktiivisen pelitahdin ansiosta ainoastaan neljä peliä, mutta kärkikaksikkoon selviytyminenkään ei ollut vielä läheskään varmaa. Vaikka otteet heikkenivät huolestuttavan paljon aiemmista, pystyttiin viimeisetkin ottelut klaaraamaan tappioitta ja runkosarjan ollessa paketissa voidaan sanoa sen menneen täysin suunnitelmien mukaan. Joukkueessa kuitenkin tiedostetaan, että pleijarit ovat täysin erilaisia pelejä eikä runkosarjan meriiteillä ole tästä lähtien mitään vaikutusta.


Toisin kuin viime kaudella, koko runkosarja saatiin vedettyä läpi liigan pienimmällä vaihtuvuudella. Yhtäkään värväyskorttia ei käytetty eikä yksikään pelaaja poistunut joukkueesta kesken runkosarjan. Ottelut kasaantui myös viime kautta epätasaisemmin, kun vain viisi pelaajaa pääsi yli kymmenen ottelun.

Nyt Adonikset saa lyhyen, mutta ansaitun tauon ja jää odottamaan vastustajan selviämistä konfferenssin välieriin. Vastaan asettuu joko Pirates, HT Ampparit tai Team Viper, eikä vastustajan nimellä ole mitään väliä, sillä kaikki on kuitenkin voitettava mikäli mestaruus halutaan saavuttaa.
Tietoja
Kirjoittanut: Setti
Joukkue: AdoniksetAdonikset
Julkaistu: 20.07.2009 23:11
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.