Punakoneen kausi

Artikkeli
Hyvää iltaa.

Pettymys oli jo vallata toistamiseen punanuttujen mielen kun liigapaikka ei ollut aueta toisellakaan yrittämällä, loppujen lopuksi joukkueen iloksi Trademark ilmoitti iloisesti jättävänsä paikkansa Hoki-Liigassa! Vielä parempaa oli että myös Guerreiros nousi Kiekkoliigan alaisuuteen ja täten HC Hot Wings ja Punakone oli valmiita nousemaan Hoki-Liigaan!

Kauden alussa oli paljon pelaajia, Punakenraali Samsonovilla oli kuitenkin selvät kuviot miten pelataan, ketkä pelaa ja niin edelleen. Kaikki eivät kyseisestä ideasta tykänneet ja GM sai haukkuja ja vihaista palautetta ilkeiltä kiekottajilta. Muutamat pelaajat tuottivat pettymyksen asiallisuuden suhteen ja näin ollen heille näytettiin kylmästi ovea. Osa ei soveltunut joukkueeseen ja lähti etsimään jääaikaa muista joukkueista.


Faija - Ei aikaa kiekolle.
Chucky - Erimielisyydet jääajasta ja pelipaikoista ja peluuttamisesta.
Sushinsky - Peeloili itsensä ulos.
Panu - Peeloili itsensä ulos sekä pelillinen taso heikohko
Mendes - Pelillinen taso ei riittänyt, perushyökkääjätkin tuottivat vaikeuksia pysäyttää.
Vesa - Kaipasi omaa joukkuettansa parin päivän jälkeen.
stp - Erosi ennen kuin kerettiin edes lisätä kokoonpanoon.


Kaudessa oli niinkuin aina myös huonoja aikoja, mutta kaikinpuolin mukava fiilis jäi ja saavutimme tavoitteemme eli pystyimme välttämään karsinnat ja pitämään liigapaikan.

Ensikaudella Punakoneessa nähdään varmaan jonkinlaisia muutoksia rosterissa, kärkikynä tosin ei tule vaihtumaan mutta muille paikoille on uusia miehiä.

Sitten on aika erotella todelliset taistelijat luusereista, tähdet 1-5.

Puolustajat

tidi 4 tähteä - Hyvän kauden pelasi, tosin yllätti tehojen valossa alempanapuolustajana 12 ottelussa 2 maalia 12 syöttöpistettä.

Vatten 3 tähteä - 9 ottelua 4 syöttöpistettä. Varmaa luutuamista, maalivahdin paras kaveri jonka lupaava debyyttikausi meni pilalle epäaktiivisuuden takia.

dilbert 3 tähteä - Hoiti hommansa loistavasti siihen nähden miten vähän on aikaa kiekolle, perhe ja päinvittua olevat työajat söivät kiekkoaikaa, auttoi kuitenkin joukkuetta muissa asioissa. 5 ottelussa 2 syöttöpistettä

Eddy 4 tähteä - Paluumuuttaja pelasi huikean kauden ja näytti soveltuvansa Hokiin. 12 ottelussa 8 maalia 12 syöttöpistettä.

Hyökkääjät

Smolinski 2 tähteä - Ei kiinnostusta kiekkoa kohtaan juuri yhtään, oli kuitenkin pelaamassa tärkeitä pelejä alta pois kun muu joukkue oli teillä tietämättömillä, kylmiltään joka peli ja debyyttikaudella 4 maalia ja 14 syöttöpistettä yhdeksässä ottelussa ei ole siltikään huonosti.

Kamenski 2 tähteä - Epäaktiivinen paikoitellen ja olisi paremmalla aktiivisuudella parantanut myös joukkueen menestystä. Joukkueen lammas ja parannettavaa ensikaudelle paljon. 15 ottelussa 13 maalia 14 syöttöpistettä.

Ja omat ehdokkaat perään kauden parhaista.
Paras hyökkääjä: nani tai Lupaschuk
Paras puolustaja: Setti tai Sence
Paras joukkue: Adonikset
Paras pelaaja: Gerberos
Paras tuomari: kalitsu

Kiitos ja kumarrus.

Kirjoittanut: Samsonov
Tietoja
Kirjoittanut: Winte
Joukkue: Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk
Julkaistu: 21.07.2009 14:49
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.