Täysi pannukakku

Artikkeli
Taas tuli todistettua, että runkosarjan saavutuksilla ei ole mitään tekemistä pudotuspelien kanssa. Joukkueen tavoite oli edetä porras kerrallaan aina finaaliin ja mestaruuteen saakka, mutta joukkueen sisällä tapahtuneet juhlinnat kolmannen Piratesin ja Amppareiden välillä käydyn ottelun jälkeen osoittautuivat turhiksi. Amppareiden puolustuspelin taso yllätti lähes jokaisen, vaikka kaikki eivät joukkueen sisältä sarjasta odottaneetkaan läpihuutojuttua…

Heti ensimmäisestä pelistä lähtien ottelusarja oli tavanomaista pudotuspelivääntöä. Maalit tulivat lähes aina erilaisista roiskasuista tai Adoniksien tapauksessa flippereistä maalinedustalla. Kumpikin joukkue panosti tarkkaan puolustuspeliin ja siinäkin Ampparit otti selvän niskalenkin vastustajastaan. Myös hyökkäyspeli oli Amppareilla tehokkaampaa eikä todellisuudessa Adoniksilla ei ollut juurikaan ratkaisevia lankoja hallussa missään vaiheessa ja Ampparit korjasi täysin oikeutetusti paikan välieriin.

Syitä romahdukselle on varmasti monia. Jotkut laittavat tämän vastustajan aliarvioimisen piikkiin, mutta varmasti joukkueen jokainen pelaaja heräsi viimeistään ensimmäisen pelin jälkeen. Yhtä kaikki, Adonikset lähtee tavoittelemaan haluamaansa ensi kaudella entistä vahvempana ja ennen kaikkea yhtä kautta kokeneempana. Ainakaan tämän hetken tiedon mukaan kukaan ei tavoittele oikotietä onneen muualta ja joukkue sai myös nimekkään vahvistuksen, kun playoff-hulinan keskellä Rootsin pitkäaikainen SHL-jyrä pökäle liittyi joukkueeseen.

Tälle kaudelle otimme kaksi vahvistusta ja molemmat osoittautuivat juuri sellaisiksi palasiksi, mitä olemme aikaisemmin kaivanneet. Gerberos toi luovuutta hyökkäysten järjestelmiseen ja Superfly auttoi pisteiden nakuttelemisen ohella kiitettävästimyös puolustusta. Runescape vei kauden keskellä kuitenkin molemmat mukanaan, mutta niin vain Setin johtama aivopesuliike sai jätkät näkymään myös kiekossa. Tärkein kehitysaskel ensi kautta koskien on kuitenkin Christianin memberin loppuminen eikä ensi kaudella nähdä enää hydää lainaten Runeniksia!
Tietoja
Kirjoittanut: Setti
Joukkue: AdoniksetAdonikset
Julkaistu: 01.08.2009 18:55
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.