Kausi II/09 päätökseen

Artikkeli
Hockey Predatorsin kauden kolmas ja samalla viimeinen lehdistötiedote. Kausi saatiin päätökseen, kun BSC Young Boys onnistui pudottamaan meidät 2. kierroksella tiukan viiden ottelun sarjan jälkeen. Jotta tiedotteiden lineaarisuus säilyisi, palataan hieman ajassa taaksepäin.

Runkosarjan loppu

Viides ja viimeinen jakso. Viisi ottelua oli vielä jäljellä ja näistä neljä saatiin pelattua viimeisinä päivinä. Työ- ja lomakiireiden takia ottelu Blue Foxeja vastaan jäi pelaamatta, pienestä sekin jäi kiinni. Runkosarja saatiin päätökseen ja pieni pettymys oli päällimmäinen tunne, kun suora 2. kierroksen paikka jäi saavuttamatta. A-konferenssin 3. sija merkitsi HC Hot Wingsin kohtaamista ensimmäisellä playoffs-kierroksella.

HHW kaatui, BSC ei

Wingsit tarjosivat tasaväkisen vastuksen 1. kierroksella. Kaksi ottelua, kaksi jatkoaikaa, mutta vain yksi voittajajoukkue. Predators poistui molempien jatkoaikojen päätteeksi voittajana ja marssi 2. kierrokselle suoraan otteluvoitoin 2-0.

BSC Young Boys, viime kauden mestari, asettui mitalipelien tielle toisella kierroksella. Ennakoissa povattiin pitkää ja tasaista sarjaa. Sellainen siitä myös tuli. Ensimmäistä ottelua vei BSC, toista ja kolmatta me. Neljäs ottelu oli sarjan käännekohta. BSC nousi tappioasemasta minuutissa johtoon ja oli siitä 5. ottelun ratkaisumaaliin asti parempi joukkue. Playoffs-tulokkaiden kantti ei vaan kestänyt Game 5:ssa ja BSC ansaitusti jatkoon.

Radikaaleja muutoksia

Joukkue tulee muuttumaan ensi kaudelle valtavasti. Vastuuhenkilöt tulevat vaihtumaan, uusia pelaajia on useampia ja Cargo nousee takaisin joukkueen johtoon. Itse en vielä ensi kauden suunnitelmista tiedä, koska ne löytyvät vain Cargon pääkopasta. Pelaajia kuitenkin kaivataan poistuvien tilalle, joten joukkueettomat ottakaahan yhteyttä Cargoon.

Allekirjoittanut kiittää ja poistuu takavasemmalle. Koska tämä on joukkueen tiedote, annan jokaiselle pelaajallemme mahdollisuuden kirjoittaa yhden tekstinpätkän, jossa he saavat sanoa mitä ikinä haluavat. Kiitos ja näkemiin!

Cargo: Etsitään tässä korvaajia ensi kauden mahdollisille lähtijöille ja pistetään homma taas rullaamaan.

Excile: Kiitokset koville vastuksille ja mukaville joukkuetovereilleni hienosta liigakaudesta. Tämä oli kaiken kaikkiaan upea kokemus ja toivottavasti se ei jää minun viimeiseksi sellaiseksi.

jony: Olipas kiva ja hassu kausi ainakin meijjän osalta, toivottavasti nähään samoissa merkeissä joskus. :) Mää vaihan hetkeks maisemaa. Terkut menee tietenkin Saloon ja hcp väelle ;P

Montana: Kiitokset naamikselle, joka toi kaivatut maalit playoffseissa, sekä Excilelle, joka hääri loppukauden yksin yp:n tontilla. Kiitos myös kiekon mukavimmille kavereille jonylle ja immOtille. Vaikka pvh nimitys oli minulla, todellinen päämies oli kalitsu, joka piti joukkueen imagoa yllä upeilla lehdistötiedotteilla sekä kotisivuilla. Siitä kiitos kalitsulle. Kiitos myös johtokunnalle sekä kaikille muille liigan joukkueille.

naamis: Kelpo kaudelle kelpo lopetus. Harkkojen vähäistä määrää katsoen lopputulos oli itseasiassa enemmän kuin miellyttävä. Itse sain sopivan fiiliksen päälle loppukaudesta, jonka ansiosta tuli pisteellisesti tehtyä kohtuulliset lukemat. Kuitenkaan mikään ei vetänyt vertoja joukkueen yhteishengelle, joka vastoinkäymisistä huolimatta tuntui vain tiivistyvän loppua kohti.

immOt palasi armeijan palvelukseen, joten häneltä jäi kommentti saamatta.
Tietoja
Kirjoittanut: kalitsu
Joukkue: Hockey PredatorsHockey Predators
Julkaistu: 04.08.2009 22:10
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.