Kukasta kukkaan!

Artikkeli
Kaikki tuntenevat tarinan kukista ja ampiaisista (nimi muutettu). Tässä tarinassa aion kertoa teille kuinka ampparit keräsivät tiukan kesän alla tarvittavat mesivarastonsa täyteen ja minkälainen lopputulos siitä syntyi.

Lumen sulaessa ampiaisten työ alkoi. Alkukevään säiden takia amppareitten työnteko oli heikkoa ja mettä ei saatu kerättyä tarpeeksi. Säiden parannettua ja turhat kuhnurit heitettyä piikistä v*ttuun ampparit alkoivat edistyä ja työ maistui yhtä hyvälle kuin Fasin siskon huulet.

Amppareitten alkukausi ei siis tosiaan ollut kovin mairitteleva ja syitä on varmasti monia joita en jaksa tähän luetella. No ok Ollin puuttuminen, Velmu-kiekon pelaaminen, hoppereiden sekä heikkojen pelaajien värvääminen, puolustuksen lukon kiinnostus sekä Agun suuri peliaika.

Näiden asioiden korjaaminen sujui hyvässä yhteisymmärryksessä ja Agukin alkoi keskittymään kalliopuiston pissiksien pokaamiseen. Play-offeissa jatkettiin siitä mihin runkosarjassa jäätiin ja tuloksena vaatimaton kultamitali. Tässä play-off -sarjoista hieman mietteitä joukkueen sisältä (nämä eivät ole vain allekirjoittaneen mielipiteitä):


Pirates - HT Ampparit

Ensimmäiseen sarjaan lähdettiin luottavaisin mielin kun piraattien tumma ja tulinen maalinsylkijä hölmöily itselleen kivat penaltit ja homma oli jo ennen sarjaa taputeltu. Yllätys kuitenkin odotti Amppareita kun Pirates taisteli kovaa ja veikin ensimmäisen ottelun omasta mielestäni ehkä jopa ansaitusti. Tästä lähettiin parantamaan ja ehkä taktisesti pakotettiin piraatit pelaamaan 3 puolustajalla viimeinen ottelu, joka olikin jo leikittelyä. Tästä jatkoon ja seuraavalla kierroksella ei enempää kuin runkosarjan ylivoimainen ykkönen, Adonikset


Adonikset - HT Ampparit

Ennen sarjan alkua suurin osa pelaajista olivat jo tuominneet sarjan jo hävityksi, mutta pieni toivonkipinä oli olemassa ja se oli Ollii. Joukkueen sisällä pohdittiin myös, että jos tämä hoidettaisiin mestaruus oli lähellä. Adoista tiedettiin sen todella kova puolustus, jota vastaan piti liikuttaa kiekkoa nopeesti ja puolustaa samalla tosi tiukasti, jolloin avautuisi ehkäpä vastahyökkäyksiä, joista voisi tarvittavat maalit tehdä. Näitä asioita lähdettiin toteuttamaan sarjassa ja se toimi erittäin loistavasti, jotkut väittivät Adoniksien lähteneen rotsit auki sarjaan, mutta en usko että kukaan lähtee play-offeissa pelleilemään aliarvioimalla vastustajansa niin pahasti. Sarja päättyi hienon taistelun ja puolustustyön päätteeksi 0-3 ja mestaruus läheni roimasti. Seuraavalla kierroksella vastaan asettui Sulttaanit murskannut HC Oilers.


HC Oilers - HT Ampparit

Oilersseistä oli vain tiedossa Morin mahdolliset kärkkymiset sekä kova puolustus, josta pitivät huolen Sence ja Vanil. Sarjaan lähdettiin levollisin mielin alla olleen 0-3 Adonis-voiton takia ja sarjaa luultiin helpoksi kunhan vain kärkkymiset katsottaisiin tarkasti ja kiekko liikkuisi kuin edellisessä sarjassa. Ensimmäisessä oltiin täysin vastaantulijoita ja 4-1 -tappio oli oiva opetus siitä, että mitään ei saa ilmaiseksi ja voiton eteen on tehtävä töitä. Seuraavassa ottelussa otettiinkin taistellen 4-3 jatkoaika-voitto, joka oli elintärkeä. Tästä eteenpäin joukkueen maalitykki Hatti ei pelannut ja Amppareitten puolustaminen helpottui huimasti ja loput pelit vietiin tyylikkäästi, josta seurasi 1-3 -sarjavoitto ja finaalipaikka! Finaaleissa vastaan tuli Old & Notorious, joka oli voittanut heikommaksi sanotun A-Konferenssin.


Old & Notorious - HT Ampparit

Tässä vaiheessa jo traditioksi tullut RÄHINÄÄ -huuto oli enemmän kuin tarpeen, toista kertaa finaaleissa ja nyt päätettiin, että tämä voitetaan.
Oldit tiedettiin voitettavissa olevaksi joukkueeksi jos vain jatkaisimme samoja otteita samalla työmoraalilla kuin edellisissäkin sarjoissa. Jo ensimmäisessä pelissä huomasi, että Oldit olivat oppineet pelityylimme ja koittivat sulkea Olliin pelistä pois, tämä hankaloitti pelaamistamme, mutta pidimme kiinni kuitenkin tyylistämme ja sarja näytti olevan taputeltu kun 0-2 -sarjajohto oli tullut kuin ilmaiseksi. Kolmanteen peliin lähdimme ehkäpä jo kultamitalit kaulassa, mutta Nopat näyttivät hyvää taistelutahtoa voittamalla ottelun 3-2 jatkoajalla, vaikka olivat jo 0-2 häviöllä ottelussa. Exteri heitti tämän jälkeen hanskat tiskiin ja lähti painelemaan, mutta käytössä oli Fas. Neljännessä pelissä saimme pelimme taas ruotiin ja Fasin fyysinen preesens oli liikaa Oldeille. Tuloksena 4-0 voittoja AMPPARIT OLIVAT MESTAREITA! Jotkut väittivät jälkikäteen, että tappio kolmannessa ottelussa olisi ollut vain kulissi, jotta peli päästäisiin pelaamaan kotikentälle fanien eteen. Muistukusena amppareitten huimasta kotivireestä kertoo myös, että hokissa edellisen kerran ampparit ovat hävinneet 2009-05-22 22:35:35 ja koko kauden aikana ampparit hävisi vain kaksi kertaa kotona.

Loppuun haluamme kiittää kaikkia joukkueita, sekä johtokuntaa mitkä mahdollistaa tämän hienon sarjan ylläpitämisen KIITOS! Lisäksi haluan itse kiittää kaikkia pelaajiamme, jotka eivät luovuttaneet vaikka tilanne näytti todella ankealta. Roviolle ne, jotka jättivät joukkueen peliajanpuutteen vuoksi tai siksi, että tulokset eivät miellyttäneet. Päätöksistänne olen kiitollinen tosin!

Mestarit ovat poistuneet!

VAIN YKSI JENGI HOKISTA AMP-PA-RIT!
Tietoja
Kirjoittanut: Hoge
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 15.08.2009 08:38
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.