Piratesin kulku

Artikkeli
Jees ei tiedä mistä alottais ku koko offseason ja tää kausi ollu yhtä pelaaja rumbaa.. alotetaanpa siitä mistä pelaajarumba ja tähän mennessä oleva melko huono vire on saanut alkunsa

Mennäänpä ajassa n. 3kk taaksepäin viime kauden playoffseihin jolloin nani nappasi itselleen pitkän pelikiellon. Aluksi olimme ehkä vähän helpottuneita sillä nani oli yksi osasyyllinen miksi maineemme oli pohjalukemissa (ehkä vieläkin?) ja tuntui helpolta erottaa nani tämän ollessa lähes hyödytön joukkueelle. Nanin saadessa kickit, GayH halusi erota jengistä. Muutama viikko myöhemmin yritimme todella kovin löytää nanille korvaajaa mutta se oli mahdotonta, mikään ei korvaa nania. Joukkueeseen ilmestyi päivä päivältä lisää ongelmia joten lopuksi meiltä lähti myös ainut alempi puolustajamme Mason sekä maalitykki ja pistenikkari Lupaschuk. Joukkueeseen jäi siis viime kaudesta hydä, Venho ja minä(roy).

Koko offseason meni hankitessa pelaajia. Emme kerenneet treenaamaan yhteispeliä ollenkaan sillä vaikeuksia ilmeni kokoajan. Mutta onnistuimme saamaan hyviäkin pelaajia mm. jani, Kohonen ja ode. Jani ja ode ollaan saatu vieläkin pidettyä jengissä mutta Kohonen oli pakko erottaa jatkuvien erimielisyyksien vuoksi.

Ja sitten alkukauteen. Alkukaudella lähdettiin kokoonpanolla roy, jani, Wiix, rain, duckie, Entvelli, Struggle, Kohonen, Venho. Johto (roy, jani) ei ollut tarpeeksi tyytyväinen kokoonpanoon joten kun oli viikko pelattu kaudesta, erotimme 6 pelaajaa. Voi herranenaika mikä alku. Saimme onneksi aivan mahtavat korvaajat kuten ode, hydä ja Silbot. Peli tuntui kulkevan todella hyvin… n.2 viikon ajan, jolloin hydä lähti joukkueesta ja alkoi taas armoton try-out rumba. Onneksi ode ja jani auttoi paljon try-outtien kanssa ja haalimme hyviäkin pelaajia joukkueeseen kuten Huoli, Circle, Wuhwuh. Joukkueemme pyrkii nyt synkistä hetkistä eteenpäin. Sen pitäisi olla helppoa sillä joukkueessa vallitsee hyvä joukkuehenki suurista tappiomääristä huolimatta. Tähän try-out rumbaan nähden olen varsin tyytyväinen Piratesin tämänhetkiseen sijoitukseen. Vaatii vain suurta kärsivällisyyttä jokaiselta pelaajalta että saadaan tämä huono kurssi käännettyä. Vie aikansa niin Pirates on jälleen voittojen tiellä.

Jotain hyvää tähänkin kauteen, sijoituksemme on kohtuullinen sekä imagotuloksessa emme jääneet viimisiksi :O. Olisi kiva oikaista parit hassut väitteet mutta tämmöstä tä on, ensi kaudella pyritää vielä parempaan imagotulokseen sekä myös pelituloksiin.

Merirosvolaiva ei uppoa, taistelemme viimeiseen asti!

With a hi hi ho and a hi hi hey
We’re bound to be close to the sea
Our captain will stand on the bridge and sing:
Pirates are all we can be
Tietoja
Kirjoittanut: roy
Joukkue: PiratesPirates
Julkaistu: 18.10.2009 19:15
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.