Neliapilan etsintää

Artikkeli
Näimpä on saatu Neliapila ht:n historian ensimmäinen liigataival jo yli puolen välinsä. Tulokset ovat olleet vähän sitä sun tätä ja ensimmäistä täyttä pistepottia eli voittoa haetaan vielä.
Kausi on ollut kovin vaikea suuren pelaajamateriaalin vaihtelevuuden takia. Miehiä tulee mihiä menee, siihen on saatu tottua. Viimeisimpänä menetyksenä Janne.. Myös ns. vanhojen konnien - Seppe ja SirSamu - elämän löytyminen aarrekartasta on tuonut uusia kantoja jalkojen tielle.
Pelillinen peli on ollut yhtä vuoristorataa: välillä ollaan vastustajan rinnalla hyvinkin ellei jopa hallitsevana osapuolena, mutta välillä taas hikikarpalot virtaa otsalla, kun Narut sun muut taiturit jylläävät apilamaalilla. Puolustuspeli on ollut se akilleenkantapää; Lähes koko kauden on kokoonpanosta puuttunut ehkä pelin kulmakivi, ylempi puolustaja. Tämä on tuonut osaltaan vaikeutta niin puolustus- kuin hyökkäyspeliin, kun sinne on laitettu joku meidän kädettömistä oman maalinluutijoista.
Hyökkäyspeli on välillä toiminut niin kuin sen pitäisi. Erityisesti hyökkäyskaksikko Janne-Favor ovat olleet tappavan hyviä ajoittain. Eipä nyt kuitenkaan ylpistetä liikaa, ilman voittoja kuitenkin mennään. (:s)
Tähän mennessä kauden hyvien asioiden lista jää melko laihaksi, eikä siihen voida kuin raapustaa: mielestäni suht kohtuullinen tulos imago-kyselyssä sekä ylipäänsä se, että liigassa pelaamme. Hirttoköyden ansanneita sen sijaan "ansaitsee" useampikin. Eipäs nyt nimiä lähdetä luettelemaan, mutta kesken kauden lähteminen uusia tuulia hakemaan lupauksista huolimatta on mielestäni melko ala-arvoista. Ei sitä aina voi voittaa! :)
Myös todella harmittava juttu ainakin itselleni on tämä viimeinen dl, jossa meiltä jäi muutama peli pelaamatta. Olen todella pahoillani niin omasta kuin joukkueenkin puolesta. Niellään siitä koituvat rangaistukset sydän riipien. (:>) Eilinen mentiin kuitenkin oikean jääkiekon parissa: tervetuloa seuraamaan Heki B:n pelejä!

Koitetaan nyt saada lasketeltua tämä kausi loppuun ja napattua pari voittoa vielä jäljellä olevista peleistä! Varokaa vaan, vielä tullaan, kun mitään hävittävää ei enää ole!

Ps. lue pelaajahaku!
Tietoja
Kirjoittanut: Frez
Joukkue: Neliapila htNeliapila ht
Julkaistu: 02.11.2009 14:32
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.