Kassel Huskiesin kausi ja tulevaisuus

Artikkeli
ECKH:n Hoki-Liigahistorian ensimmäinen runkosarjan voitto näki vihdoin päivänvalon nihkeän 3-3 tasapelin myötä Neliapiloita vastaan. Hyvä me! Tapahtunutta juhlittiin koko porukalla railakkaasti, ja kaatokännissä, omalla irc-kanavallamme. Varsinkin ilon irti otti näppäimistölle golden cap-pullo kädessä jo alkuillasta sammahtanut Skullster, toisten vasta kertaillessa ja analysoidessa kauden tapahtumia. Illan aikana nauratti mm. joukkueen maaliero +-3, kun voitto-tappio-tasapeli-saldo oli 15-8-2.

Kaudesta päällimmäisenä mieleen jäi jännittävät kohtaamiset Hockey Predatorsia vastaan (2 häviötä, maaliero 2-19), epäaktiivisuus, kaksi kuuden ottelun voittoputkea ja alkukaudella meille pisteitä lähes yksin ratkonut mega-Medic. 29 maalia ja 12 syöttöä on kyllä todella kova saldo 14 ottelussa meidän pelityylillä ja aktiivisuudella. Medicin ohella vakioarsenaalimme Serikow-Skullster saivat kiekkoa pussiin hyvällä prosentilla. Aktiivisuus toki vaivasi tätäkin tutkaparia, sillä Skullsin työajat on hintahtavia iltavuoroja tyyliin 17-02. Hyökkäyksessä muutaman ottelun kävi pelaamassa myös Korkea, mutta koneongelmat tekivät miehestä liian epäaktiivisen jopa meidän mittakaavalla. Kausi saatiin kuitenkin pelattua aika hyvin lukuun ottamatta muutamaa peliä, jotka jouduttiin pelaamaan kolmella pakilla ja yhtä deadline-miinusta.

Puolustuksessa alkukauden loistanut Sulol poistui kesken kauden Kasseleiden palveluksesta Suomen palveluksiin ja tilalle hankittu Analyysi on hoitanut hommansa paremmin kuin osasimme toivoa. Valenti palasi myös kentille ja on luutinut alakerrassa perus-valentimaisesti hyvin ja joskus.. vähän.. paremmin.

Poffien jälkeen meidän ensi kauden suunnitelmana on jatkaa Hoki-Liigauraa, vaikka kaksi runkopelaajaa poistuukin armeijan harmaisiin. (Valenti ja Skullster) Tilalle on jo saatu rustattua alustavilla sopimuksilla kaksi kovan luokan (ja kallista) paluumuuttajaa. Serikow palaa pääjehun paikalle ja Titleist takaisin Päällikön vasemmaksi siipimieheksi. Medic on myös luvannut jatkaa säännöllisen epäsäännöllisellä epäaktiivisuudellaan. Muut pelaajat tulevat sitten jossain vaiheessa ilmi. Poffeihin valmistaudutaan kuitenkin ensiksi ja tavoite on mestaruus mahdollisimman epäpuhtaalla pelillä, jotta saumat poff-pistepörssin kärjen Kassel-voittoisuuteen nousevat. Onnea kaikille siis Hoki-Liigan Poffeihin III/09 toivottaa koko kassilauma!
Tietoja
Kirjoittanut: Titleist
Joukkue: EC Kassel HuskiesEC Kassel Huskies
Julkaistu: 17.11.2009 15:24
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.