Punakone sekaisin

Artikkeli
Halloota, purkakaamme sekavaa kautta, josta oli ihan odotettu tulos loppujen lopuksi.

Ennen kautta oli useampikin "kokoonpano" jolla pelattaisiin koko kausi läpi kunnialla ja menestyksekkäästi.. Oli hoki-kiekkoliiga akselilla menestyneitä, hieman kokemattomampia, ja kaikkea siltä väliltä. Kauteen lähdettiin selvästi play-offien ja jonkinnäkösen mitalin kiilto silmissä, erittäin kovat tavoitteet siis. Joukkue floppasi kuitenkin jo alussa kun asenne loppuikin kesken ja pelaajat vaihtoivat maisemaa. Joukkueen edellisistä runkopelaajista kesken kauden lähti mm. Vatten, inoT, dilbert ja Eddy sekä Kamenski lähtivät jäähdyttelemään kauden jälkeen kaveriporukkaan.

Kesken kauden kuitenkin saimme loistavat, erittäin kovan kaksikon (reusku oli jo aiemmin) Jazz-triosta, Aparin ja Muilun. Harkkapelit meni helvetin hyvin, mutta liigamatseissa floppasimme erittäin pahasti.

Apari toi joukkueeseemme kaivattua kovanluokan hyökkääjää, osaa syötellä, osaa tehdä paikoista, harmiksemme hänellä on elämä joka syö aktiivisuutta kiekosta, loistava yhteispeli reuskun, sekä Muilun kanssa joka toimii kuin ajatus, tähän nelikkoon on helppo istua. Vähän kuin Frostellin Janina istuisi tattiin.

reusku joka on jo pidemmän aikaa ollut joukkueessamme eri nimimerkeillä, myös pienemmissä liigoissa sai myös itsestään irti lähes kaiken. Ei ollut enään sitä pyörimistä vaan myös tuloksia alkoi näkyä. Elämä kuitenkin tälläkin jätkällä joten siitä miinusta.

Muilu on kiekon Joni Pitkänen, huikeita nousuja, avauksia, syöttöjä, oivalluksia elikkä peliäly on helvetin hyvä. Toi joukkueeseemme sen loistavan, kauan haetun alemmanpakin joka osaa muutakin kuin avata ja 2vs1 hyökkäykset. Sopimuksessa lukee että pelaa sillon kuin kiinnostaa, joskus usein joskus harvemmin.

Smolinski jokapaikankeisari pelaa ihmeen paskoja pelejä (dota + jotain muita), oli tärkeänä epäaktiivisenä vastuuhenkilönä pelaamassa dl-aikojen pelit sillon kuin tarvi. Ei pelaa harkkaa mutta liigoissa näyttää usein 4 pelin saldo vähintään yhtä syöttöä, onc!

Ihan mukava kausi kuitenkin loppujen lopuksi, jossittelu ja selittely on turhaa ja ensi kaudelle uusin eväin ja nyt ei lähdetä lupaamaan mitään vaan pelataan ja katotaan mihin riittää, toivottavasti pitkälle. Jalat maahan ja uuden kiveksen yli.

Hoki-Liigalle omistaudutaan ja näillä näkymin ei olla hakemassa Kiekkoliigaan ollenkaan, johtuen useiden perinteisten joukkueiden lopettamisista.

Punaleirin valinnat kauden parhaiksi:

Paras hyökkääjä: Naru (2. valinta -haba-)
Paras puolustaja: J.Sakic
Paras joukkue: Sharks
Paras pelaaja: Delpo
Paras tuomari: anna
Esimerkkijoukkue: Adonikset

Kiitos ja kumarrus.
Tietoja
Kirjoittanut: Moore
Joukkue: Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk
Julkaistu: 25.11.2009 11:36
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.