Kirjoitusten kiireiltä

Artikkeli
Jälleen on aika julkaista Amppareiden jo legendaksi tullut lehdistötiedoite.
Kausi 1/10 sujui erittäin hienosti ja mikä oli ihmeellistä kaikki Amppareitten kokoonpanossa olleet pelaajat pääsivät pelaamaan. Lähtökohdat kauteen eivät olleet kovin kummoiset. Joukkue kärsi useiden pelaajien lukiessa kirjoituksiin, mikä tietysti vaikutti ja vaikuttavat vieläkin joukkueen aktiivisuuteen. Hoge pelikiellon saatuaan vaihtoi liigaa, pelaajia ei liiemmin kiekko kiinnostanut ja pelit jouduttiin suurimmaksi osaksi hoitamaan samalla tavalla kuin Tenksu hoiti kirjoituksiin lukemisen eli viime tingassa. Kauden puolivälissä Olli sai jälleen otteen hiireensä ilman särinää ja pätkimistä, joka tuli erittäin hyvään kohtaan. Viimeisissä 11 ottelussa Ampparit nöyryyttivät vastustajiaan 8 kertaa, tyytyivät 2 kertaa pisteidenjakoon ja ottivat rotsit auki turpaan karsintoihin pudonneilta Marmotseilta.

Myös Velmun tulo joukkueeseen vahvistivat jo muutenkin kokenutta hyökkäyskaartia ja mikä ihmetytti kummastusta etenkin joukkueen päävastuuhenkilössä Hogessa, Velmu löytyi erittäin monta kertaa omalta puolustusalueelta. Vara-Hogena toiminut Tenksuu hoiti oman hommansa jälleen tututun tyylikkäästi ja ainoa johon joukkueen manageri pettyi oli Fas, jota ei kovin montaa kertaan nähty riiusteluiltaan. Sheldon toi Velmun lisäksi tehoja yläkertaan, mutta suurimman kiitoksen saa Rhoads, joka piti joukkueen puolustusta kasassa miltein jokaisessa ottelussa.

Play-offeihin lähdetään tottakai kullankiilto silmissä, mutta kauden tavoitteet ovat jo nytten täyttyneet. Toivottavasti poffeissa nähdään tiukkoja vääntöjä, suuria tunteita ja tietenkin loistavaa kiekkoa pelillisesti sekä taktisesti. Onnea kaikille play-off koitoksiin!

Terveisin
HT Ampparit & Päävastuuhenkilö Hoge
Tietoja
Kirjoittanut: Tenksuu
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 16.03.2010 19:17
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.