Johtokuntaan uusia kasvoja, lisävahvistuksia kaivataan

Artikkeli
Hoki-liigan johtokunta vahvistuu ensi kaudeksi kahdella tutulla nimellä, kun Mäntypistiäisten Lied ja Trademarkin Juha liittyvät johtokuntaan. Tällä pyritään helpottamaan nykyisten johtokuntalaisten työtaakkaa ja näin ollen parantamaan Hoki-liigan toimintaa.

Samaan hengenvetoon ilmoitamme hakevamme vielä lisää henkilöitä tekemään Hoki-liigasta entistä toimivampi yhteisö. Lisäapuja kaivataan pääosin kirjoituspuolelle, eli imagokyselyihin ja piinapenkkeihin jne. Mitään kummempia hakemuksia ei tarvitse rustata, kunhan ilmaiset kiinnostuksesi Turrelle. Kukin varmasti itse tietää, onko sopiva henkilö johtokuntaan vai ei. Ainoana kriteerinä on se, että haluat johtokuntaan parantaaksesi toimintaa, et nostaaksesi omaa imagoasi.

Lisäksi hakusessa olisi taiteellisen silmän omaava kuvankäsittelyvelho, jolla on sekä näkemystä että keinot idean toteuttamiseen. Tämän web-graafikon tehtävänkuvana olisi esimerkiksi bannerien ja mainosten tekeminen tähdistöottelun kaltaisista tapahtumista.

Toimintasuunnitelma kaudeksi 2/2010

Hoki-liigan johtokunta tiedostaa tällä kaudella esiintyneet ongelmat, muun muassa ajanpuutteen artikkelien kirjottamiseen. Haluamme pahoitella tason laskua tällä osastolla. Tämä ongelma pyritään tulevalla kaudella kitkemään kokonaan pois. Piinapenkit ja kuukauden pelaajat/joukkueet tulevat siis ajallaan.

Myös pelaajakyselyn vastaukset on nyt analysoitu. Niistä tullaan tekemään pelaajille raporttiluontoinen yhteenveto. Ongelmakohtiin tullaan varmasti puuttumaan jatkossa.

Uudet sivut - taakka ja siunaus

Uudet sivut olivat kaikessa komeudessaan odotettua suurempi taakka johtokunnalle. Kohtasimme kauden aikana valitettavan paljon ongelmia uusien sivujen käyttöönotossa. Näihin ongelmiin tuhlaantui kauden aikana paljon aikaa, mutta nyt suurin osa niistä on saatu korjattua. Uudet sivut ovat kuitenkin kokonaisuudessaan askel parempaan suuntaan toimivuuden ja käytettävyyden kannalta. Varsinkin johtokunnan kohdalla työtaakka väheni huomattavasti.
Tietoja
Kirjoittanut: Turre
Julkaistu: 10.04.2010 17:44
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.