Farewell, Sayonara, Adiós, Ave, Arrivederci, Au revoir, Nägemist

Artikkeli
Äidinkieli: Approbatur… Täysin osaamaton äidinkielen kirjoittaja avaa lehdistötiedote-osion Hoki-liigan sivuilta ja alkaa raapustaa jäähyväistiedotetta. Tämä jo valtava osoitus kiitollisuudesta koko Hoki-liigaa ja sen pelaajia kohtaan. (Ok, myönnetäkköön meidän äidinkielen väitöskirjaansa kirjoittava Haggard selasi tekstin ja uhrasi arvokasta aikaansa n. minuutin korjatakseen läpinäkyvimmät ja karseimmat virheet)



Hockey Predator -ikoni, Cargo teki kohtalokkaan virheen kirjoittaessaan hakemusta Hoki-liigaan kaudeksi 3/08, siitä virheestä puhumattakaan, kun antoi joukkueen Montanan ja allekirjoittaneen käsiin kaudeksi 3/09.

Sen aikaisemmasta historiikista on tässä turha jauhaa, koska siitä hetkestä alkoi stalinmainen joukkueen johtaminen, joka on kahden kauden aikana muokannut koko joukkuetta, entisiä ja nykyisiä pelaajia. Eipä mennyt nimittäin kauaakaan, kun ulostin joukkueesta puolet pelaajista pois ja lopulta päävastuuhenkilö Montanan.

Viime kaudelle saimme luotua pelillisesti ihan menettelevän materiaalin, mutta kauden kliimaksiksi muodostui Brutal Killerseille koettu 3-1 ottelusarjatappio, jossa olimme jo sarjan neljännessä pelissä 1-4 johtoasemassa ennen viimeistä erää. Tästä tapahtumasta muodostui totaalinen hajoaminen - niin pelaajiston kuin joukkueen kesken. Wirz palautti off-seasonilla edelliskauden pelaajistoa mm. Namulin ja Haggardin, jotka allekirjoittanut viivisjopon kanssa oli ulostanut joukkueesta edelliskauden aikana.

Ja näin joukkueella oli edessä jonkinlainen rosteri pelata harkkapelejä. Puolustajiston ympärille muodostui ihan kohtalainen kokoonpano kauden alkaessa, mutta kauden puoliväliin mennessä koko hyökkäyskalusto osoittautui umpimädäksi ja näin ollen joukkue oli jälleen kerran ilman hyökkääjiä. Mutta routa porsaan kotiin ajaa - onneksi. Melkein kolme kuukauttahan sitä kestikin, kun totesin Wirzille, että mitäpä jos tulisin takaisin. Muutamalla (noviisi)täsmähankinnalla (minkki, Anastasia) hyökkäyskalusto saatiin näin kasattua. Capslock-huudot, lapselliset valitukset ja haukut saivat nämä Hoki-liiganoviisit muokkaamaan omasta kärkkymisestään järkevää puolustuspelaamista, joka johti surkean välieräsarjan jälkeen aina pronssimitaliin asti.

Sen jälkeen vuorossa oli 2. divarikarsinnat, jotka alkoivat täydellisellä väärinkäsityksellä ja pakkopelaamisella, jonka seurauksena Predojen kikeliigadebyytti olikin täysi farssi. Tämän jälkeen tuli kolme voittoa ja 2. divaripaikka näytti jo varmistuneen. Löysät otteet, surkea asenne johti kahteen tappioon ja käytännössä uuteen kauteen Hoki-liigassa. Mutta kuin lottovoittona, lohkon kaksi muuta joukkuetta eivät pelanneetkaan otteluitaan ennen deadlineä ja toivo alkoi jälleen elää. Sekavin mielin, ristiriitaisin tuntein viimein tänään(maanantaina) rohkenin lähestyä Sharia:

(HaBa–) mikä nyt on homman nimi
(HaBa–) voijaanko me tuuletella kakkosdivaripaikkaa vai ei :D
(Shar_) j voitte

Huutonaurua, riemunkiljahduksia, märkiä boksereita. Uskomattomalla, mutta säälittävällä tavalla Hoki-liigasta irtautuminen ja katseet kohti Kiekkoliigaa. Ehkä olisi hyvä mainita tämän kauden pelaajistosta muutamalla sanalla:



Wirz: Kiekon huonoimmista vastuuhenkilöistä. Ei ole mielipiteitä minkään suhteen, eikä osaa tehdä päätöksiä. Kiekkokentillä kuitenkin jokseenkin miellyttäviä otteita. Vakuutti koko kiekkokansaa pelatessaan kauden ensimmäisen (ja viimeisin) puolikkaan hyökkääjänä

dikke: "u got pusiii, but wii hävä dikkee" Puolustaja, joka pelasi mainion kauden saalistaen enemmän pisteitä kuin hyökkäävämpi virkaveljensä Pitkänen, mutta pilasi loppukautensa ja mitalipelit lähtemällä Dubaihin, säälittävää!

Pitkänen: Kauden aikana pelasi käytännössä jokaista pelipaikkaa, pakotettiin pariksi peliksi jopa alimmaksi, tästä Petg ei oikein tykännyt, koska p/o laski tämän seurauksen radikaalisti…

minkki: Ei kautta ilman -97 syntynyttä! Edelliskaudella Duffy, tällä kaudella minkki. Ainoina eroina minkiltä löytyy venytetty korvareikä, tappinsa viritetty mopo, mainiot pelitaidot ja ymmärtävä korva. Muokkasi peliään kärkystä alemmaksi hyökkääjäksi ja onnistui siinä melko hyvin. Koulutus jatkuu!

Anastasia: Ana muokkasi myös peliään kärkystä alemmaksi hyökkääjäksi ja on onnistunut vielä minkkiäkin paremmin. Viimeistään ensi kauden jälkeen Ana ei edes kaipaa kärkkymistä.

Haggard: Joukkueen ainut kapinallinen. Ainoa, joka uskalsi sanoa edes sanan ristiin Adolffille, palaute sen jälkeen tosin sen mukaista. Meidän pikkuanarkisti, joka tuntuu heräävän aina tosipeleissä. Parannusta edelliskauteen, tästä osoituksena ei tullut potkuja kesken kauden…

-JoPPe-: "Voiko ihanammin päivä enää alkaaa……." AAMUT PAINAA JA PALJON. Vasta vuonna 2011 Jopo tulee palamaan pelaavaan rosteriin. Siihen asti toimii paikallisena pekkapoutana tikkakosken varuskunnassa. Pelasi yhden hokiliigaerän, jossa mainiot 1+1 tehot, muuten todella onnetonta tekemistä.

Cargo: Hockey Predator -ikoni! Saapui aina kun pyydettiin (3 kertaa kauden aikana). Pelasi myös yhden huikean hokiliigamatsin, jossa teki pelin ainokaisen ja takasi predoille voiton tärkeässä karenssipelissä, joka vapautti koko loppukauden hyökkäyskaluston. Ehdoton HP-ikoni jolla kädet piisaisi pienellä hiomisella myös kiekkokentille, mutta kun ei maistu niin ei maistu!

-HaBa-: Ylimielinen, mulkku, huono johtaja, sai säälistä kauden parhaan pelaajan tittelin. Tilastomörkönä myös mainittakoon playoffien syöttöpörssin voitto, joka voi kuulostaa pahalta, mutta johtui täysin tärisevistä käsistä!

Mainittakoon myös muut tällä kaudella kokoonpanossa ilmenneet: Namuli, Maple, Walki, Setä, Unia, otto



Loppuun on pakko kiittää kaikkia entisiä predoja (myös Yojimboa, joka pyrkii vähintään kerran viikossa myös nykyiseksi predaksi), joukkueita, pelaajia, vastuksia, varsinkin KoHua, joka aiheutti valtavaa päänvaivaa (ei niinkään pelillisistä syistä, vaan aivan jostain muista). Tämä näkyi myös melko pienenä osanottona kauden allstars-tapahtumassa predojen puolesta. Kiitokset myös roylle, yhdestä imagokyselyn plussasta, joka osoittautui kohtalokkaaksi virheeksi puolivälieräsarjan perusteella, no hard feelings! Tämän lisäksi itse on vielä kiitettävä taistulupariani irkin puolella, Samsonovia, joka on jaksanut valittaa kanssani lähestulkoon kaikista johtokunnan tekemistä päätöksistä ja varsinkin tekemättömistä.

Suurimmat kiitokset kuuluvat Hoki-liigalle, joka on toimiva ja hyvä organisaatio, mikä toimii (ainakin toistaiseksi) mainiona ponnahduslautana kohti Kiekkoliigaa. Toivottavasti mm. Vanilin lahjoitukset ja Beezerin palaaminen tekee liigasta vielä toimivamman ja aktiivisemman järjestön. Tarkoitus ei ole kuitenkaan kiittää muista kuin kuluneista Hoki-liiga kausista, sillä Predojen matka on toivottavasti vasta alussa. Ehkä HP nähdään vielä joskus Hoki-liigakentillä!

Suljen ihanan soittorasian,
kierrän lauluni kippuraan.
Muiston mukavan taskuun talletan,
siihen saakka, kun tavataan.

Kiitän, kumarran,
niiaan, vilkutan,
pian taas yhdessä laulellaan.
Tietoja
Kirjoittanut: -HaBa-
Joukkue: Hockey PredatorsHockey Predators
Julkaistu: 12.04.2010 20:38
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.