Vaikeuksien kautta voittoon?

Artikkeli
Viime kaudella koettiin jo eräänlaista historiaa, kun onnistuimme ensimmäistä kertaa HCHW:n Hoki-liiga historian aikana voittamaan pudotuspelisarjan! Fiilikset olivat katossa, kunnes Oilers tuli näyttämään jälleen kaapin paikan. Kauden päätteeksi joukkueesta poistuivat Jonkka, vanhaan seuraansa Fateful Killersiin sekä Liero epäaktiivisuutensa vuoksi. Valmistautuminen seuraavaan kauteen lähti heti käyntiin ja nippu näytti olevan aikalailla kasassa.

Joukkueeseen liittyi offseasonilla Lieroa korvaamaan tullut otto. Ennen kauden alkua jouduimme kuitenkin purkamaan Naigellin sopimuksen yhteisymmärryksessä. Naigellin korvaajaksi hankittiin Circle. Näillä main alkoikin vilkas toisen ylemmän puolustajan etsiminen. Hetken päästä tästä, oton aktiivisuus kuitenkin lopahti täysin yllättäen ja vaihtoehtoja ei jäänyt muita kuin purkaa myös oton sopimus. Näin hyökkääjiäkään ei ollut jäljellä enään kuin kaksi aktiivista, sekä hieman taka-alalle joukkueen toiminnasta jättäytynyt cerveza.

Liekö joukkueen hieman huono valmistautuminen ja kokoonpanon sekavuus vaikuttanut meneillään olevan kauden alkuun, koska tappiokierre oli heti edessä. Sekavuus joukkueen sisällä vain kasvoi tappioiden myötä ja ongelmiin koitettiin hakea ratkaisua hankkimalla hyökkäyspäähän kova maalinsylkijä Korkea sekä puolustukseen varma oman pään luutija Immonen. Suunta ei kuitenkaan hirveästi muuttunut ja seuraavaksi lähtövuorossa olikin alempi puolustaja M.Koivu.. Koivun nokka näytti myös kohti Fateful Killersiä. Jo offseasonilla alkanut ylemmän puolustajan etsintä saatiin vihdoin päätökseen, kun tontille hankittiin rutkasti kokemusta omaava A.Oates (Outsi). Outsi toikin joukkueeseen paljon lisää rauhallisuutta ja johtamista, mutta kelkka ei siltikään tuloksellisesti kääntynyt. Tappioita vain tuli toinen toisensa perään ja mikään ei tuntunut auttavan. Lopulta menoon kyllästyi K.Carson, joka palasi "synnyinseuduilleen" Team Saharaan, sekä lyhyen visiitinsä päättänyt Korkea, joka suuntasi HC Kauhavaan. Lukuisista vastoinkäymisistä suivaantuneina joukkue ottikin loppujen lopuksi viimeisistä kolmesta toisen jakson peleistään täyden pistepotin. Suorituksen arvoa nostaa vielä se, että joukkue pelasi kolmella hyökkääjällä ja mukana oli myös joukkueen päävastuuhenkilö cerveza, joka pelasi ensimmäiset pelinsä vähään aikaan. Mukana oli myöskin Hoki-liiga neitsyytensä menettänyt Jugernaut, alemman puolustajan paikalla. Voittojen ansiosta HCHW kampesikin pois kahden viimeisen joukkueen joukosta. Tuskin kukaan olisi silti ennen kauden alkua uskonut näin heikkoon sijoitukseen tässä vaiheessa.

Vaikkakin alla on nyt kolme perättäistä voittoa, ei voi todellakaan olla tyytyväinen kauden suorituksiin. Peliä ei ole saatu kulkemaan missään vaiheessa ja tappioita on tullut liikaa. Kokoonpanossakin on tapahtumassa vielä muutamia muutoksia. Yritämme nyt saada loppukauden rungon mahdollisimman nopeasti kasaan ja hoitaa loppupelit kunnialla! Loppukauden tavoitteena joukkueella on pelillisen tason totaalinen parantaminen sekä sarjapaikan pitäminen, ilman karsintoja.

Ensi kauden tavoitteena on kokoonpanon saaminen valmiiksi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ennen kauden alkua, sekä playoff-paikka kauden lopuksi.

Onnea ja menestystä myös muille joukkueille käynnissä olevalle kaudelle sekä tulevaisuudelle!

- Solo & Jakee
Tietoja
Kirjoittanut: Solo
Joukkue: HC Hot WingsHC Hot Wings
Julkaistu: 24.05.2010 13:24
Luettu: 8 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.