Kausi (toivottavasti) paketissa

Artikkeli
Otsikosta sen verran, että tätä kirjoittaessa kautemme ei ole vielä täysin varmasti paketissa, sillä Hatebreeder voi vielä loistavilla loppupeleillään nousta ohitsemme ja tiputtaa meidät karsintaan joutuvan joukkueen paikalle.

Kaudesta 2/10 ei HHW:n osalta jää hirveästi jälkipolville kerrottavaa. Kauden saldoksi jäi vain 6 voittoa, 1 tasapeli sekä
käsittämättömät 17 tappiota! Toisaalta koko kauden ajan joukkueessa vallitsi sellainen sekasorto välillä, että hyviä tuloksia oli vaikea odottakkaan. Kauden aikana joukkueen liigakokoonpanossa oli yhteensä 12 pelaajaa. Kauden keskivaiheilla tulleen voittoputken aikana valoa näkyi jo hieman tunnelin päässä, mutta tuttu arki jatkuikin jo heti seuraavissa peleissä. Loppua kohden ongelmat vain lisääntyivät, pelaajat vähenivät ja pelien kanssa tuli kiire. Kovin kolaus oli tehohyökkääjä Jakeen siirtyminen suurempiin ympyröihin. Tilalle saatiin onneksi Hoki-liiga tulokas Kameni, sekä hieman ennen häntä joukkueeseen liittynyt Jugernaut. Pahimmillaan loppukaudesta näytti jo siltä, että ainakin neljä peliä jää neljännestä jaksosta pelaamatta. Onneksi pelit saatiin kuitenkin hoidettua nopeasti ja tästä suurkiitos vastustajille sekä myös joukkueen päävastuuhenkilön paikalta poistuvalle cervezalle, joka kipeänä ja väsyneenä jaksoi uurastaa neljä peliä putkeen! Kaiken kaikkiaan kautta leimasi jatkuva epätietoisuus pelaajahankintojen suhteen sekä monet joukkueen sisäiset ristiriidat. Jokaisesta kaudesta löytyy myös jotain hyvää, mutta tästä kaudesta sitä on kyllä erittäin vaikea löytää. Aktiivisuus oli suurimman osan ajasta hyvällä tasolla.

Ensi kaudelle on luvassa suuria muutoksia, kun joukkueen pelaajisto uudistuu täysin. Tavoitteena on saada joukkueesta kilpailukykyisempi, kuin mitä se on muutamalla menneellä kaudella ollut. Vaikkakin ensi kauden hankinnoissa pelitaidot korostuvat hieman enemmän kuin ennen, asiallisuudesta ei silti tingitä yhtään. Hot Wingseillä on aina ollut maine asiallisena joukkueena ja tätä perinnettä ei pilata. Toivotaan, että lukuisat vastoinkäymiset ovat kasvattaneet joukkuetta ja ensi kauden tilastot näyttävät päinvastaisia lukemia kuin menneellä kaudella.

Wingsit haluavat toivottaa menestystä vielä kauttaan jatkaville seuroille ja mestarisuosikiksi me nimeämme New Jersey Devilsin!

- Solo
Tietoja
Kirjoittanut: Solo
Joukkue: HC Hot WingsHC Hot Wings
Julkaistu: 15.06.2010 22:49
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.