There can be only one...

Artikkeli
CAMPIOOOOOOONEEEEE CAMPIOOOOOOOOOONEEEE OOOO OOOHHH OOOOO OOHH OOOOH
CAMPIOOOOONEEEE CAMPIOOOOOOOOOOOONEEEEEEEE OooOOH Oooo ooo OH OH


Niin ja oli mulla jotain asiaakin, kun kerran Elias anto luvan tehdä lehdistötiedotteen. no jos teet sellasen seminöyrän.
Noh, kahtellaa sitä sit..

Kaudella 3/07 Hoki-liigassa debytoinut, pari vuotta Hokin ulkopuolella viettänyt, New Jersey Devils ja joukkueen puheen johtaja P.Elias ja vara puheen johtaja Madden päättivät palata Hokiin tuttujen pelaajien kesken. Taukoillut Oduya innoistui myös ideasta ja pian rinkiin tuli myös aikaisemmin NJD:tä edustaneet Nuijamies, Omena ja aba. Paikka irtosi jälleen karsintoihin ja sieltä tarin ja Gusc:n avustuksella melko odotetusti liigaan asti. Auauau mamammaamammmaaa ! Tavoitteet asetettiin mestaruuteen asti aikaisempien kausien dominointi huomioonottaen (3 kautta Hokissa, 3/07 mestaruus, 1/08 hopea, 2/08 mestaruus).

Runkosarja ei oikeastaan paremmin olisi voinutkaan mennä. 24 ottelua, 19-3-2, 1.71 p/o ja runkkiksen voitto. NJD:llä oli myös eniten tehtyjä maaleja ja vähiten päästetty maaleja. Omena voitti suvereenisti pistepörssin, P.Elias Hirsomaisilla huutosyötöillä syöttöpörssin ja Madden oli ylivoimaisesti eniten tehoja tehnyt puolustaja. Mitään ei siis jätetty sattuman varaan. Peli ei tuntunut välillä kulkevan ollenkaan, mut voittoja onnistuttiin silti puristamaan hyvällä tahdilla. Pääsääntöisesti kuitenkin joukoepulustus toimi ja maaleja tehtiin, eipä siinä sen kummempaa tarvittu.

Playoffit oli vahvaa alisuorittamista (Oduya ei vienyt pistepörssiä odotusten ja tavoitteiden mukaisesti), mutta joku mestaruus kuulemma voitettiin???

Tiivistetään vielä kausi: pelikirja ei kyl ollut kunnos, eikä tietystä taktiikasta tietoakaan tällä kaudella, joukkueen Bossin keskittyessä jatkuvasti toistelemaan ”ettei ny v*ttu lähetä takki auki taas pelaamaa”. Taisi kyl olla ihan tarpeen toisinaan. Ylivoimaaaaa, mut 2 häviööki mahtu joukkoon ja niitä yhdisti Oduyan (hyvin harvinaiset) kiikarit sekä se ettei aba ollut kentällä.

Tässä vielä puolueeton arvostelu pelaajistamme:

P.Elias: Boss. Joukkueblaaja, NJD-ikoni ja Suomen kovin frisbeegolfaaja. Toisinaan osuu maaliin, lähinnä omaan maaliin. Säälistä peliaikaa…

Omena: Runkkiksen pistepörssin voittanut tehokas viimeistelijä. Tärkeä tekijä hyökkäyspäässä, luultavasti Hokin paras hyökkääjä.

aba: Kiwa, mutta ylivoimainen. Pysäyttämätön maalitykki, vaik oliskin maisteissa (~aina). 1 laukaus finaalisarjassa ja 1 maali, kertonee kaiken tarvittavan.
Aban kommentit kaudesta: ;D;D helppo Nakki perunamuusi

Madden: Todella arvokas pelaaja NJD:lle, huig pelinrakentaja ja aivan käsittämätön pelisilmä. Hyviä lättyjä takatolpalle läpi kauden.

Nuijamies: Erittäin luotettava ja varmaotteinen puolustaja, joukkueen parhaimmat kädet. Ohi ei pääse :(

P.Martin: Pappaa ei ole näkynyt, vaik uhkaili comebackilla ja ooteltiin paluuta viimeistään tärkeissä peleissä. Ehkä sit ensi kaudella.

Oduya: NJD:n kapteeni, kunigas, maalintekijä Jumalan armosta. Kiekon nöyrin pelaaja, eikä kasetti hajoo koskaan. Eiku mjataaaah…

[img]http://new-jerseydevils.webs.com/Joukkuekuva(NJD).jpg[/img]

Kiitti kaikil jengeille (erityiskiitokset TM:lle tiukoista ja mukawista peleistä) ja johtikselle kiitokset onnistuneesta kaudesta ja hyvii loppulomia kaikille ;DD!!!

- Odu"C"ya

P.S. Terkkuja Seanille, rakkaalle fanillemme ja ystävälliselle España -fanille! XD
P.P.S. Eihän tää nyt liian ylimielinen oo :(
Tietoja
Kirjoittanut: Oduya
Joukkue: New Jersey Devils
Julkaistu: 25.07.2010 20:15
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.