Ritareiden ensimmäinen kausi - vaihtelevia fiiliksiä

Artikkeli
Kausi 3/10 on jännittävimmässä vaiheessaan, mutta tulokasjoukkue Knightclubin osalta kausi on jo ohitse. Tämä jakaa fiiliksiä laidasta laitaan. Moni ottelu ehti jo osoittamaan, että mahkuja pleijareihinkin oli ja vasta kalkkiviivoillahan se paikka lopullisesti jäikin saavuttamatta.

Oliko kausi siltikään mikään pettymys… Ei varmasti. Aina luotettavat kausiennakot ja varmasti monen odotukset sijoittivat ritareita kohti liigakarsintoja ennen kauden alkua. Tältä vältyttiin, alkukauden hyvällä näyttöhalulla ja loppukaudesta ilmenneen vapautuneemman pelin ansiosta. Pisteitä saatiin lopulta kasaan 18, kolme vähemmän kuin viimeisenä pleijareihin yltänyt Tyrmäys. Pudotuspeleissä nähtävistä joukkueista mm. NJD:ltä saatu piste, sekä voitto ECKH:sta tulivat itseluottamusta kasvattaneen esityksen jälkeen.

Kausi mentiin siis läpi kunnialla, vaikka ajoittain joukkueella oli probleemia pelivireen kanssa, lähinnä johtuen puolustuspään ongelmista. KC jatkaa Hoki-liigassa myös ensi kaudella ja pyrkiikin silloin olemaan vielä entistä kilpailukykyisempi. Tähän panostettiin heti kauden jälkeen, koska useamman mielipide oli, että pelaajistoa tulee karsia pienemmäksi, jotta olisi helpompaa luoda yhtenäinen pelityyli.

Näin ollen tiedotamme samalla tässä yhteydessä, että joukkueestamme on vapautunut nyt liigakokeneita pelaajia, joista löytyy varmasti hyviä vahvistuksia jatkoa ajatellen.

Nimilista: (Hyökkääjiä) Fraid SixtyNine (Puolustajia) Ilei Failt Werder

Ritarit kiittävät kaudella 3/10 esiintyneitä tiimejä rehdeistä mittälöistä, johtokuntaa ainakin tähän asti hyvin sujuneesta kaudesta ja tietenkin myös KC:n omaa väkeä/faniosastoa.
Tietoja
Kirjoittanut: Sheldon
Joukkue: KnightclubKnightclub
Julkaistu: 03.11.2010 20:17
Luettu: 6 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.