Jännittäviä näytösotteluita luvassa

Artikkeli
Lucian päivän aattona, 12.12., tarjoamme teille todellista silmäniloa viihteellisten näytösotteluiden merkeissä. Kyseisenä iltana järjestetään Kiekkoliigan ja Hoki-liigan turnausmuotoinen allstars-peliturnaus, jossa ratkaistaan eri sarjojen ja sarjatasojen paremmuus hyvässä hengessä. Alkupaloiksi tapahtumalle Hoki-liiga tarjoaa myös ensi kertaa järjestettävän spektaakkelin, Hoki-liiga Winter Classicin!

Allstars-turnauksessa Kiekkoliigan viisi sarjatasoa ja Hoki-liiga on arvottu kahteen kolmen joukkueen lohkoon. Lohkojen voittajat kohtaavat toisensa finaalissa, kakkoset pronssipelissä ja peränpitäjät jumbofinaalissa. Hoki-liigan lohkoon arvottiin 1. ja 2. divari. Peliformaattina toimii tuttu 4vs4 erien ollessa kuuden minuutin mittaiset. Pelit pyörähtävät käyntiin klo 18:00 ja jatkavat kulkuaan kohti finaaleja illan aikana.

18.00 | Lohko A: Kiekkoliiga vs 4.Divari
18.00 | Lohko B: Hoki-liiga vs 2.Divari
18.30 | Lohko A: 4.Divari vs 3.Divari
18.30 | Lohko B: 2.Divari vs 1.Divari
19.00 | Lohko A: 3.Divari vs Kiekkoliiga
19.00 | Lohko B: 1.Divari vs Hoki-liiga
19.30 | Jumbofinaali: A3 vs B3
20.00 | Pronssiottelu: A2 vs B2
20.45 | Finaaliottelu: A1 vs B1

Hoki-liiga Winter Classic 2010

Kuten varmaan tiedättekin, Hoki-liiga on ollut toiminnassa jo usean vuoden ajan. Kiitos tästä kuuluu erityisesti pelaajille ja liigan ylläpidon eteen töitä tehneille. On kuitenkin aiheellista nostaa jalustalle yksi erityinen ryhmä pelaajista.

Olisiko Hoki-liigan historia kirjoitettu yhtä positiiviseen sävyyn ilman Savardin 250 peliä kestäneitä kynäilyjä, nöyrän mutta taitavan Tenksuun vahvoja esityksiä niin pelikentillä kuin niiden ulkopuolellakin, Serikowin jo 13 kautta jatkunutta tiimiprojektia tai ilman rakastettua Poirotin edustamaa Hc Halkoa?

Nämä useat jo toista sataa liigapeliä vuosien varrella Hoki-liigassa pelanneet pelaajat jäävät usein liian vähälle huomiolle, eikä johtokuntakaan koe osoittaneensa tarpeeksi kiitollisuutta heille. Rahallisia bonuksia meillä ei ole resursseja maksaa, mutta palkitsemme heitä hieman toisella tapaa.

Hoki-liigan legendoille on tarjolla mainetta ja kunniaa allstarsien kanssa samana päivänä 12.12. järjestettävässä näytösottelussa, joka kantaa nimeä Hoki-liiga Winter Classic 2010. Ottelussa vastakkain ovat "Turren pörröiset legendat" -nimellä kulkeva Hokijyräjengi sekä kauden 3/10 tähdistökokoonpano. Legendojen ja tämän kauden tähtien välinen taisto käydään ennen allstars-turneen käynnistymistä. Tarkempi ajankohta päivitetään tähän uutiseen myöhemmin.

Pyrimme valitsemaan Hokimielisiä, paljon ja kauan Hoki-liigassa pelanneita, Hokilegendoiksi miellettäviä pelaajia. Pitkästä, perinteikkäästä historiastamme löytyy kuitenkin tähän kuvaukseen sopivia pelaajia liiaksi yhteen joukkueeseen. Pahoittelut jo etukäteen niille jotka eivät pääse tällä kertaa mukaan. Tykätään me teistäkin ihan yhtä paljon.

Legendojen kokoonpano julkaistaan tämän viikon aikana.
Tietoja
Kirjoittanut: Juha
Julkaistu: 24.11.2010 00:11
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.