Guerreiros - Kausi karsintoja myöten paketissa.

Artikkeli
Kausi 3/10 päättyi yllätyksellisesti, monen mielestä jopa kyseenalaisesti, kun Kiekkoliigan johtokunta päätti parin pelaamattoman pelin perusteella poistaa toista kauttaan korkeimmalla sarjatasolla pelaavan joukkueen kokonaan ulos liigan toiminnasta. Muista tapaukseen liittyvistä yksityiskohdista ei allekirjoittaneella ole tietoa - rehellisesti sanottuna ei kyllä edes kiinnosta.
Jatkoa joukkueen kanssa miettiessä, oli päätös Hoki-liigaan paluusta yksimielinen. Juhan painettua vielä Kiekkoliigan toilailut villaisella nähtiin Gurret parin vuoden tauon jälkeen jälleen Hokiympyröissä mukana karsintojen merkeissä. Karsinnat hoidettiinkin sitten vähän enemmän ja vähemmän kunnialla, mutta mikä tärkeintä, sarjapaikka kaudelle 1/11 oli saavutettu ja joukkue palannut sinne, missä kaikki hyvä sai alkunsa.
Vaikeudet jatkuivat kuitenkin heti sarjan käynnistyttyä. Paperilla joukkue oli nimekäs, kokenut ja iskukykyinen. Allekirjoittaneen palattua pikavisiitiltä Valtion täyshoitolasta, joukkue oli kaaoksen partaalla, lähes poikkeuksetta jokainen aktiivipelaaja oli joko päättäny jättää joukkueen tai lopettaa kokonaan pelit. Hetken siinä koiteltiin porilaisille takoa järkeä kupoliin, mutta jokainen joka sitä on vaivautunut yrittämään tai edes harkitsemaan varmaankin tietää jo tuloksen.
Entisistä pelaajista ei oikein saatu hereille kun vähemmällä roolilla aiemmin joukkueessa lähinnä harkkaa pelannut Fujinza. Oli taas värväysrumba edessä, kuten niin monesti jo aiemmin. Joukkueeseen otettiin vähän kokemattomampia ja aktiivisempia pelaajia, joiden hermot kestäisi ottaa loppukauden peleissä päivittäin turpaan sarjan keskikastiin kuuluvilta porukoilta.
Tavoitteeksi asetettu sarjapaikan säilyttäminen karsinnat välttäen ei kuitenkaan täyttynyt, mutta osaltaan allekirjoittanut on tyytyväinen jo siihen, että vaikeuksien kautta saatiin kuitenkin kaikki pelit pelattua.
Hyvillä mielin lähetään siis karsintoihin tiputtamaan liigaan pyrkiviä uusia naabiporukoita ja KUN karsinnoista ollaan selvitty, on edessä uusi ja parempi kausi, tutulla, huikeella porukalla, jolla tullaan menemään aina mitalipeleihin hämmentämään Lennartin kaljanhuurteisia kiekkoiltoja.

Tsemii poffeihin vielä niille, jotka sinne on paikkansa ansainnut ja selvittänyt!

Ainiin, meinas ihan vielä lopusta unohtuu semmonen, että mikäli joku oikeesti kova ylempi puolustaja haluu tulla ens kaudella katteleen tätä rumbaa nii voitais ehkä kokeilla. Yhteydenotot notella tai irkissä hydä/hyda. Lennart voi myös tulla, jos haluu, samoin Juha.

-Hydä, Guerreiros.
Tietoja
Kirjoittanut: hydä
Julkaistu: 27.02.2011 23:38
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.