It's playoff hockey time

Artikkeli
Tervehdys! Viimeisimmästä Kassel-tiedotteesta on kulunut sen verran kauan, että nyt on oikea aika laittaa uutta tuulahdusta eetteriin.
[summary]
Kuluvalla kaudella ollaan nähty huomattavasti vähemmän pelaajaliikennettä kuin edellisellä (3/10) kaudella, jolloin pelaava kokoonpano vaihtui lähes täysin kesken kauden romahduttaen lupaavasti kuluneen kauden pannukakuksi. Kuluva kausi on kuitenkin osoittanut sen, että vanhat ja kokeneet, paatuneet hokijyrätkin pystyvät löytämään uuden vaihteen koneistoihinsa. Allekirjoittanut tuli mukaan puolessa välissä kautta, joten voin kirjoittaa vain tästä eteenpäin tapahtuneista asioista. Pitkän kiekottoman kauden jälkeen pelaaminen Hoki-Liigassa on ollut jopa nautinto, kun on päässyt pelaamaan pitkäaikaistuttujen Phoenixin ja Skullsterin kanssa. Fiilis on täynnä nostalgiaa aina kun herrojen kanssa pääsee lätkimään. Voitot maistuu pitkästä aikaa oikeasti superilta ja häviäminenkin vituttaa, kun tunteet jaetaan heti tuoreeltaan kanssapelaajien kesken patoutumia avaavissa sanasodissa. Tätä hienoutta on varmaan vaikea muiden ymmärtää, mutta me koemme sen olevan osa meidän pitkän historiamme reseptiä.

Runkosarja tuotti tällä kertaa sijan 5. Kautta väritti erityisesti epäaktiiviselle joukkueelle tyypillinen pelin tason ailahtelu. Esimerkiksi kärkijoukkue HC Oilersia vastaan onnistuimme hyvin, mutta seuraavassa pelissä olikin turpakäräjien aika liigajumbo Knightclubin antaessa oikein olan takaa piiskaa huskyanuksille. Joukkue kuitenkin oppi jotakin perskivun kautta ja loppukaudesta peli saatiinkin hiottua poffeja ajateltuna ihan iskukykyiseen muottiin. Paljon on vielä kuitenkin matkaa siihen, että pystyisimme tosissaan haastamaan parhampia joukkueita mestaruudesta. Ensimmäisenä vastaan tuleekin jo todellinen testi, suosikki-inhokkimme HT Ampparit, jonka hyökkäysarsenaalin edessä saimmekin jo kahdesti nöyrtyä runkosarjassa. Revanssihenkeä siis piisaa.

HT Ampparit. Ollii. Tuo pirullisen tehokas ja pelätty itse perkele, peliä hyvin lukeva Playoff-sensei. Ollii koitui kohtaloksemme runkosarjassa ja on myös hyvin todennäköistä, että Ollii on ratkaisun avain myös tulevassa ottelusarjassa. Mestari saalisti tehot 3+7 kahdessa runkkukohtaamisessamme ja osoitti todella olevansa maineensa arvoinen urho. Ollii on yksinkertaisesti pidettävä aisoissa, jos kokenut kassilauma haluaa jatkaa taivaltansa välieriin. HT Ampparit ei luultavasti juuri hyökkäävää pelityyliänsä playoffeja varten muuta, joten on mielenkiintoista nähdä, kuinka pörriäisten taitavat yksilöt reagoivat kohdatessaan huskylauman legendaarisen (Hc Halko:lta opitun) megasumpun.

Tosiasiat on myönnettävä, joten lääke itseään taitavemman joukkueen kaatamiseen on maltillinen puolustaminen ja vastaiskut. Polte päästä pitkälle pudotuspeleissä on palava, kun viime mitalipeleistäkin alkaa olemaan jo tuhottoman kauan aikaa. Motivaatio on taattu ja sen voi luvata, ettei ECKH enää tällä kaudella kaadu kertaakaan helpolla. Onnittelut muillekin Playoffeihin selviytyneille ja tsempit peleihin toivottaa koko ECKH.

On aika pudotuspelien, now playing - Huskies Jump Off.
Tietoja
Kirjoittanut: Titleist
Joukkue: EC Kassel HuskiesEC Kassel Huskies
Julkaistu: 01.03.2011 01:10
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.