Terveisiä Saaresta!

Artikkeli
Amppareiden mediaseksikkyys on ollut kadoksissa jo pitkän aikaa, johtuen manageriongelmista. Nyt on kuitenkin aika julkaista joukkueen alastonkalenterin lisäksi mitä sisällä tapahtuu ja on tapahtunut. Alkukausi meni joukkueen yhteistä säveltä hakiessa sekä manageriongelmia ratkoessa. Pelitulokset olivat myös sitä luokkaa. Vastuuta ei juuri kukaan ottanut ja pelitkin pelattiin suurimmaksi osaksi ns. hälläväliä-meiningillä.

Kauden edetessä juonesta alettiin saada kiinni sekä kentällä kuin myös penkin takana. Näin "ulkopuolisen" näkökulmasta peli toimii välillä erittäinkin hienosti, mutta puutteitakin löytyy. Kasselit mainitsivat omassa tiedotteessaan Ollin olevan HT Ampparit, mutta se jääköön nähtäväksi kuinka useasti Olpe kentällä nähdään. Ennen Olli oli elämänehto pelille, mutta jeemo on hienosti hoitanut Ollin saappaat. (eikä ainoastaan plankkauksen osalta)

Poffeihin joukkuueen elinikäinen Manageri lähtee luottavaisin toki muistaen, että mitaleille pääsy on erittäin kovan työn takana. Kolmen suurimman päihittäminen vaatii joukkueelta täydellistä onnistumista.

Onnea Poffeihin kaikille!
Tietoja
Kirjoittanut: Hoge
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 01.03.2011 11:08
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.