Iso ja pelottava

Artikkeli
Kuten tiedotteen aihekkin jo kertoo, Trademarkkia voidaan pitää isona ja pelottavana. Trademarkkia voidaan melkein jopa suoraan verrannoillistaa suureen ja mahtavaan Venäjän jääkiekkomaajoukkueeseen. On taitavaa, isokokoista, loistavan pelisilmän omaavaa, sekä asenteeltaan täydellistä pelaajaa.

Lennart-Pipari:

Tuo Hoki-liigan kenties kaikkien aikojen tehokkain parivaljakko saa monet puolustajat laskemaan allensa jo nähdessä kaksikon astuvan samaan auto-play -huoneeseen. Puhumattakaan nähdessä heidät salilla tai kenties baarissa (Piparin ikä ei tiedossa).
Heidän yhteistä ajatusmaailmaa ja yhteenpelaamista voisi väittää jo huijaamiseksi, miten voi olla mahdollista, että toinen tietää jatkuvasti toisen liikkeet ja osaa ennakoida ne aina oikeaan kohtaan. En tiedä keskustelevatko ko. henkilöt Ventrilon tai vastaavan ohjelman avulla keskenään, koska se voisi jo hieman selittää kaksikon yhteenpelaamista.

Puolustus:

Trademarkin puolustusta moni on voinut vähätellä, perustuen heidän mahtavaan tulivoimaan, mutta kun tarkemmin silmäilee pelaajia voidaan todeta heidänkin olevan, ellei jopa kiekon niin ainakin, Hokin eliittiä. Se on aivan sama onko siellä Davidoffia, Forssan härkää, Tikkurilan pörröpäätä tai Mikitaa. Puolustus toimii ja homma klar. Koko joukkueen yhtenäinen puolustuspeli on maailmaa mullistavaa. Niin ylivoimainen, mutta silti niin nöyrä. Siellä ei ole Tikkurilan kultapoikaa kärkkymässä vastustajan sinisellä, kun kiekko on vastustajalla. Jokainen hoitaa oman tonttinsa ja vieläpä erittäin elegantisti.


Oli miten oli. Ei liene epäselvää kenen kertoimet on pienemmät, vedonlyöntikohteeksi voisi pikemminkin laittaa millä lukemilla ottelut päättyvät.

En todellakaan aliarvioi omaa joukkuetta, vaan pikemminkin päinvastoin, olen erittäin tyytyväinen Velmun johtamaan joukkueeseen. Uudet jantterit ovat vähintääkin erinomaisesti täyttäneet suuret saappaat, joilla on poljettu monta kautta.
Konrad tuli hieman puskista itsellenikin, mutta on erinomaisesti paikannut, sekä minua kuin myös Rhoadsia. Asiallisuudenkin kannalta varmaan paras vaihtoehto, mitä olisi voinut amppareihin edes saada.
jeemo sen sijaan tiedettiin olevan kovanluokan pelimies ja voin rehellisesti väittää, että ensimmäistä kertaa Ollilla on haastaja tässä joukkueessa. En toki tiedä enää kumpi tässä on haastajan roolissa…
Jusa ja Daegon ovat myös näyttäneet olevansa kovanluokan pelimiehiä ja korvanneet täysin alkoholisoituneen Tenksuun, jonka raipemaiset passit ovat nykyään yhtä harvassa kuin Velmulla kröhöm, noh tiedätte kyllä.

Itse odotan ja toivon tietysti pojan palaamista Puistolaan, missä sijaitsee HT Amppareiden palkintokaappi, mutta kullan saavuttaminen on erittäin kovan tien takana. Se on mahdollista, kuten Oilers -sarja jo näytti, mutta erittäin vaikeata.
Onnea pronssipeliin NJD:lle ja Oilerssille, sekä tietysti Trademarkille finaaleihin, nyt puhutaan jätkät mitaleista!
Tietoja
Kirjoittanut: Hoge
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 12.03.2011 00:49
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.