Hoki-liigalle hopeaa tähdistöturnauksesta

Artikkeli
Hoki-liigan tähdistökokoonpano sijoittui hienosti hopealle sunnuntaina 20.3. pelatussa tähdistöturnauksessa. Hoki-liiga kaatoi turnauksen alkulohkossaan sekä Kiekkoliigan 1. divarin että 3. divarinkin. Finaalissa 2. divari oli kuitenkin tällä kertaa vahvempi. Hoki-liigan joukkuetta valmensi Lukon Hurjien Supreme. Turnauksen loppusijoitukset:

Trademark uusi mestaruutensa

Trademark ylsi huimaan vireeseen kuluneen kauden pudotuspeleissä ja voitti lopulta kaikki kolme sarjaansa suoraan kolmessa pelissä häviämättä kertaakaan. Mestaruus on joukkueelle jo kolmas viiden kauden sisällä. Hopeaa otti pudotuspeleihin herännyt HT Ampparit ja pronssille ylsi runkosarjan voittaja HC Oilers.

Palkintogaala

Hoki-liigan palkintogaala pidetään keskiviikkona 23.3. kello 21:00. Muistakaa äänestää siihen mennessä kauden parasta pelaajaa, ohjeet äänestämiseen täältä.
Kirjoittanut: Sence
Julkaistu: 20.03.2011 23:09
Luettu: 5 kertaa