KK-pelaaja ja -joukkue, pelikieltoja sekä johtisasiaa

Artikkeli
HUOM! Deadlineja on muutettu Lukon Hurjien lopettamisen takia. 3. jakson deadlineen mennessä pitää olla pelattuna 17-19 peliä ja viimeisen jakson 22.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Edelliskuukauden parhaat on jälleen valittu. Tällä kertaa huhtikuun pelaajan titteli menee kahdelle pelaajalle, sillä huipputiukassa äänestyksessä jaetulle kärkipaikalle sijoittui kaksi pelaajaa - Trademarkin Lennart ja Knightclubin johnnykid. Huhtikuussa pistepörssin kärkinimi Lennart laittoi lätyn verkon perukoille 11 kertaa jakaen peräti 20 maaliin johtanutta syöttöä. Knightclubin johnnykid puolestaan teki tehot 20+12 pelaamissaan 11 ottelussa.

Kuukauden joukkueeksi äänestitte tälläkin hetkellä runkosarjaa johtavan Trademarkin. Trademark tienasi huhtikuussa pelaamistaan otteluista 6 voittoa sekä yhden tasapelin. Maalieroksi näistä otteluista muodostui hurja 38-10.

Äänestää toukokuun pelaajaa ja joukkuetta.

Tapaus Lukon Hurjat

Lukon Hurjien päävastuuhenkilö ilmoitti joukkueen jättävän liigapaikkansa kesken kauden. Tästä seuraa sanktioita. Päävastuuhenkilönä toiminut Odyssea sekä vastuuhenkilönä toiminut Supreme tuomitaan kolmen kauden mittaisiin vastuuhenkilökieltoihin. Tällä kaudella yli 4 peliä pelanneet joukkueen pelaajat ovat muutenkin jo loppukauden pelikiellossa, mutta myös Supremelle tuomitaan loppukauden mittainen pelikielto. Tämän lisäksi Odyssea on 10 ottelun sekä Supreme 5 ottelun mittaisessa pelikiellossa seuraavan kauden alusta lähtien. Pelikiellot vähenevät kun pelaajat ovat jonkin Hoki-liigajoukkueen kokoonpanossa.

Joukkueen ottelut tullaan nollaamaan.

Johtokunta-asiaa

Johtokunta ei ole tällä kaudella ollut aktiivisimmallaan. Ennakot jäivät julkaisematta ja muutenkin kaikki on tapahtunut hieman myöhässä. Myös luvattu manageri jäi saamatta mutta se ei ollut tällä kertaa meidän käsissä, sillä aktiivisuutta ja yritystä sen suhteen kyllä riitti. Kuitenkin haluamme pahoitella epäaktiivisuuttamme. Johtokunta on jo muutenkin varsin harvalukuinen, joten yksittäisten henkilöiden oikean elämän kiireet vaikuttavat rankasti myös johtokunnan aktiivisuuteen. On ollut pääsykokeisiin lukemista, töitä, lomamatkoja sekä motivaation puutettakin. Tämän lisäksi Setti erosi alkukaudesta johtokunnasta joka ei myöskään parantanut johtokunnan aktiivisuutta kovin paljoa (toki vähän).

En voi luvata että tilanne paranisi tämän kauden loppua kohti mutta yritämme parhaamme. Ensi kauden alkuun mennessä kiireiden pitäisi olla kuitenkin historiaa ja näin pystyisimme panostamaan enemmän myöskin sivuston sisältöön. Tämän varmistaaksemme tarvitsemme kuitenkin jonkun tai joidenkin apua. Jos haluat kuulua Hoki-liigan johtokuntaan, voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen Sencelle notella kiekon puolella. Kirjoitustaito on melko tärkeä ominaisuus, mutta siitä huolimatta uusi jäsen saisi osallistua myös täysivaltaisesti päätöksentekoon sekä muihin liigan ylläpitämiseen liittyviin asioihin.

Ensi kauden alkuun mennessä johtokunta tulee muutenkin hieman uudistumaan, sillä ainakin johtaja tulee vaihtumaan. Allekirjoittanut poistuu takavasemmalle vähintään puoleksi vuodeksi. Uuden johtajan henkilöllisyys on kuitenkin vielä hieman kysymysmerkki, sillä se riippuu muutamasta eri tekijästä. Eiköhän uusi johtaja löydetä kuitenkin organisaation sisältä.

EDIT: Lennart johtokuntaan

Pitkän uran Hoki-liigassa pelannut ja Hoki-liigan alltime-pistepörssiä johtava Lennart on lisätty johtokunnan vahvuuteen. Lennart haluaa omalla panoksellaan parantaa johtokunnan aktiivisuutta.
Tietoja
Kirjoittanut: Sence
Julkaistu: 25.05.2011 22:20
Luettu: 6 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.