Mikki Hiireistä miehiksi!

Artikkeli
Noniin taas on yksi runkosarja jäänyt taakse ja katseet suunnataan erittäin positiivisin odotuksin kohti play-offeja.

Katsausta kauden tapahtumiin. Mitä tapahtuu kun edelliskauden ykkösnelikkö kaikkoavat pois maisemista? Aika monessa tapauksessa joukkueesta tulee tällöin joko pisteautomaatti tai joukkue ripustaa kotihallin oveen "suljettu" -kyltin. Jälkimmäistä pohdittiin myös amppareissa ja joukkueen kesken päätettiin ottaa riski ja yrittää saada ensinnäkin jonkinlainen kokoonpano, sekä toiseksi onnistua pelaamaan pelit aikamääreiden sisällä. Tässä olen joukkueestamme erittäin tyytyväinen, että olemme onnistuneet ko. tehtävissä paremmin kuin hyvin.

Olemme lisäksi saaneet sovitettua toimivan pelityylin joukkueellemme ja siihen kun lisää Ollin silkinpehmeät kädet, Savardin kokemuksen aikaansaaman laukaukset, Tenksuun armeijasta kärsineen, mutta jälleen toimivan ylikehittyneen pelisilmän ja tietenkin Aprililian ruudinkuivan huumorintajun oli pelejä kiva lähteä pelailemaan "peli-ilon" kautta.

Runkosarjan voitto on ensimmäinen joukkueellemme ja kauden odotuksiin nähden olemme jo saavuttaneet enemmän kuin oli tavoite. Nälkä kasvaa kuitenkin syödessä ja tavoite on asetettu mitaleille. Yllämainitut asiat yhdistettynä Velmun poissaoloon ei voi kuin kantaa hedelmää näissäkin karkeloissa!

Tsemppiä poffeihin joukkueille ja toivotaan, että Johtokunnan toimesta nähdään pitkästä aikaa ennakkoja ja vieläpä ajoissa.

- HT Ampparit
Tietoja
Kirjoittanut: Hoge
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 10.10.2011 12:30
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.