Artikkeli
Kertomus Kassikoirien kaudesta. (Made by Harriet)

Ensimmäinen jakso:

Kasselit aloittavat kautensa viikkoa ennen deadlainia, vastassa on Knightclub, kassikoirien harkkapelit ovat
sujuneet paremmin kuin hyvin ja huskiesit itse ainakin povaavat ottelusta tulevan maalijuhlan, toisin kuitenkin käy.
Peliä on pelattu 05:48 ensimmäistä erää kun knightclubin Pergo niittaa kiekon kasseleiden veskan selän taa
ja vie kyseisellä maalillaan kCn voittoon.

Huskiesin pilttuussa mietitään ahkerasti että mikä meni vikaan, maaleja ei synny ja omaa päätä ei saada pidettyä puhtaana.
Ensimmäinen piste kalastellaan vasta kolmannesta pelistä Dinamo Minskiä vastaan. Peli ei silti vieläkään kulje halutusti, kiekot ei mene maalille ja omassa
päässä pyöritään Hogen sanoin joga bonitaa.

And then it cums.. Bright light from the sky! Ensimmäinen voitto, jota seuraa 7 ottelun voittoputki.

Toinen jakso:

Kasselit pelaavat ilmiselvässä hurmoksessa, maaleja syntyy 6 pelissä 22 kun päästettyjä maaleja on vain
ilmiömäiset 9 ! Voitettuja pelejä 5, tasapelejä 1, tappioita 0. Tässä vaiheessa kautta luultiin jo että
eihän meitä voi enään kukaan pysäyttää.

Kolmas jakso:

Kassikoirien hurmos näyttää aina vain jatkuvan, syyskuun saldona nolla (0) tappiota. Jakso kuitenkin loppuu ikävään 1-5 tappioon Los Bombarderosista.

Neljäs jakso:

Alamäki alkaa, viimeisen jakson 5 ottelusta saimme kasaan VAIN 2 pistettä, joiden ansioista kuitenin säilytimme neljännen sijan runkosarjassa
ja saimme kotiedun playoffeihin.

22GP / V 9 / T 6 / H 7 / P 24 / +/- +2

Playoffit:

Playoff huumaa löytyi kasseleiden leiristä vaikka muille jakaa. Ensimmäistä peliä lähdettiin ehkä turhan hyvillä mielin pelaamaan.
Peli oli täysi katastrofi meidän osalta, hyökkäykseen ei päästy ja turhautuminen alkoi näkymään pelissä, tuloksea 1-2 tappio ja kotietuuden menetys.

Toinen peli päätetään ottaa heti perään, poijjat tsemppaa toisiaan niinku pittää. Tuloksena 4-1 tappio ja ottelupallo Bombille.

DL päivä, kasselit ovat kovan paikan edessä kun jatkoon pääsyyn tarvittas 3 voittoa kovan puolustuksen omaavasta Los Bombarderosista. Tällä kertaa
näytimme kuitenkin heti mistä meidät oli tehty, 4-1(0) voitto ja jännitys siirtyy seuraavaan otteluun.

Neljäs ottelu, pelien tilanne 1-2 bombille joilla on kotietu ja kivenkova puolustus. Huskiesin kimpsi kuitenkin näyttää jälleen mitä tarkoittaa TAHDON
ja nousee viimeisellä minuutilla maalille ja tykittää kiekon häkkiin, kasseleiden pilttuussa
hurrataan voittoa kun peliä on jäljellä vielä reilu minuutti.
1-2 voitto huskieseille ja ottelusarjan ratkaisu siirtyy Kassel areenalle.

Viides ja ratkaiseva ottelu. EC Kassel Huskiesit päättävät todistaa suuruutensa ja antaa bombille melkein heti alussa 3 maalia etua ihan vain hyvän hengen
suomin puittein. Toista erää on 30 sekuntia jäljellä kun Harriet lähtee nouseen omasta päästä, 3v2 hyökkäys josta lopulta 3 sekuntia ennen loppua Harriet kiepauttaa
kiekon vanhurilla sisään, vaan oliko tämä lagimaali?!?! Tätä arvotaan hetki ja lopulta päätetään maali hyväksyä. Viimeiseen erään lähdetään 1-3 tappioasemasta.
Viimeistä erää on minuutti jäljellä, Kasselit myllyttää ja koettaa survoa kiekkoa maalille kuin raivohärät, lopulta Phoenix onnistuu siirtää kiekon vielä kerran bombien
veskan taakse. Lopputuloksena kirvelevä tappio 2-3, tähän päättyi EC Kassel Huskiesin kausi, eipä mulla muuta.

Yhteenveto koko kaudesta:
Vaikka kauteen lähdettiin pienellä viiden (5) pelaajan kokoonpanolla, pelit saatiin kuitenkin hyvin ja ajoissa pelattua.
Kautta voisi silti kuvailla kasseleiden osalta melko värittömäksi, ylä -ja alamäkeä oli molempiin suuntiin.
Loppujen lopuksi suuhun jäi karvaan kitkerä Hogen rupsun maku. Halua
ja tarvetta olis ollu päästä vielä mitalipeleihin, aina ei voi silti voittaa.

Pientä kivaa pelaajista tältä kaudelta:

Kimpsi
Joukkueen paras pistemies ja liimapylly, nakutti tehot 33+17=50 runkosarjassa ollen 6. pistepörssissä.
Kimpsi oli yksi kasseleiden tärkeimmistä pelaajista tuomalla aktiivisuutta iltoihin ja pelaamalla täydet 22
ottelua runkosarjassa.

Phoenix
Alias "maestro" jakeli kaudella 29 maaliin johtanutta syöttöä, ansaitsi täydet 22 ottelua ja kaikissa otteluissa täydet minuutit.
Toinen joukkueen hyökkääjistä, oli tärkeässä roolissa jakelemalla passeja ja pitämällä kiekkoa joukkueella.

Skullster
Kaveri jolla on maailman typerimmät työajat.. Kuka oikeasti käy töissä 18-02 ?! Silti yksi joukkueen aktiivisimmista pelaajista vaikka
töissä menikin viikolla aina ne parhaimmat ajat pelata. Skullster hoiti Ylemmänpuolustajan tonttia sen puutteen vuoksi. Voisi sanoa että
taka-aikojen maalitykistä muovautu kauden mittaan oikein mainio YP !

Tuhnu
Mies jonka taso on niin korkea, että tarvitsi kaksi mainintaa kasseleiden pelaajalistassa. Pelasi harmillisen vähän pelejä vaikka varmasti tahtoa olisi
enempikin ollut. Taisi netti/tietokone olla heikossa hapessa suurimman osan kaudesta.

Harriet (Phoenix)
Joukkueen ainut alempi puolustaja, joka kantoi suurta vastuuta puolustuksessa ja pelasikin erittäin vahvan kauden. Vaikka pelasimme lähes koko kauden kolmella hyökkääjällä, olimme kuitenkin yksi vähiten maaleja päästäneistä joukkueista. Playoffseissa Harriet kunnostautui myös pisteiden teossa tekemällä tärkeitä maaleja. Taistelee palkintogaalassa varmasti Hoki-liigan parhaan puolustajan-tittelistä.
Kirjoittanut: Phoenix
Joukkue: EC Kassel HuskiesEC Kassel Huskies
Julkaistu: 18.10.2011 11:54
Luettu: 7 kertaa