Los Bombarderos lopettaa Hoki-Liigassa ja kausikatsaus.

Artikkeli
Losbi lopettaa Hoki-Liigassa, koska osa pelaajista haluaa suunnistaa uusille silakka-apajille. Siirrymme kiekkoliigan alaisuutee 4/11 kaudesta alkaen.[summary]

Runkosarja LB-leirissä alkoi melko ailahtelevasti voitimme kotona useasti, mutta vieraspelit eivät tuottaneet kovinkaan mairittelevaa tulosta. Joukkue vaihtui melko paljon kauden aikana ja onnistuimme saamaan muutaman täsmähankinnan kauden aikana, jotka sopivat hyvin pelityyliimme. Runkosarjan puolivälissä pelit kääntyivät parempaan suuntaan ja voitimmekin viimeisistä 12 ottelusta 8, 1 tasapeli ja 3 tappiota. Sijoituimme runkosarjassa (5.) vaikka liigaennakossa meidän odotettiin jäävän sijoille 10-11.

Playoffit alkoivat EC Kassel Huskiesseja vastaan ja yllätimme kaikki etenemällä välieriin voitoin 2-3. Voitimme kaksi ensimmäistä ottelua ja sitten deadline päivänä olimme todella pulassa hyvin valmistuneen EKH:n pelaajien edessä. Hävisimme kaksi peliä putkeen ja otteluvoitot olivat tasan 2-2. Viimeinen ottelu ja Joki piiskasi meitä parempiin suorituksiin. Saimme viimeisen pelin kolme ensimmäistä maalia melko nopeasti ja näytimme jo menevän välieriin. Kasselit kaventivat johdon 2-3, mutta puolustus kesti loppuun asti. Siinä oli jo lähellä Playoff-parran ajaminen. Kiitos EC Kassel Huskies porukalle tasaisesta puolivälieräsarjasta.
Välierissä vastaan asettui rutinoitunut New Jersey Devils, jotka ovat omasta mielestäni mestarisjoukkue tosin onhan meillä vielä mahdollisuudet finaaleihin, mutta ihmeitä saa tapahtua mikäli meinasimme jatkoon tästä parista edetä. Otteluvoitot ovat NJD:n hyväksi jo ratkaisevan oloisesti 0-2. Ensimmäinen ottelu välieräsarjassa alkoi odotetusti tarkalla puolustuspelillä. NJD ei tehnyt minkäänlaisia virheitä ensimmäisessä pelissä vaan takoivat paikoista maalit kokemuksen tuomalla varmuudella. Loppukiri alkoi 40s ennen loppua ja nousimme tasoihin 2-2:teen. Jatkoajalla Runkrat sai paikan kääntää kiekon maaliin, mutta ei vain onnistunut yrityksessä. Pian NJD hyökkäys antoi Losbipelaajien maistaa karvasta kalkkia ja tekivät 2-3 voittomaalin. Hajosimme totaalisesti ja poistuimme sanaakaan sanomatta, erittäin törkeästi. Joskus sitä vain unohtaa kiittää taistelun tuoksinassa. Olemme pahoillamme kyseisestä tapahtumasta ja korjaamme huonot tapamme pikimmiten. Sitten toiseen otteluun joka meni lähinnä edellistä peliä murehtiessa. Surffailimme vain kaukalossa ja annoimme helpon pelin NJD-miehille jotka kiittivät ja käyttivät maalipaikkansa varmasti ja vakuuttavasti. Me emme saaneet maaleja hyvistäkään paikoista vaan kädet tärisivät, kuin sillä nuorella miehellä ensimmäisellä treffeillä joka kyseli joko saa pitää kädestä joko saa pitää kädestä? Toivottovasti poistumme mitali kaulassa se maistuisi erittäin hyvälle kauden päätteeksi.


Mutta Minarelli ja Los Bombarderos kiittää kaikkia Hoki-Liigan pelaajia, faneja sekä johtokuntaa menneestä kaudesta.
Tietoja
Kirjoittanut: Minarelli
Joukkue: Los BombarderosLos Bombarderos
Julkaistu: 21.10.2011 12:58
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.