We will rock you!

Artikkeli
Karsinnat ovat takana. Ensivaikutelma Hoki-liigan nykytasosta on vakuuttava, sillä pääsimme lopulta mukaan tälle kaudelle vain maalieron turvin. Uutena joukkueena meidän lienee nyt hyvä esittäytyä. Olemme Jazz-Trio.

Joukkueemme koostuu oikeastaan jo ennestään toisilleen tutuista kavereista ja rosteria kootessamme emme ole tavoitelleet kiekon parasta miehistöä, vaan nimenomaan tuttua porukkaa jossa olisi rento pelata hyvän huumorin kera. Joukkueen pelaajat ovat jo kiekonkin ansiosta olleet toistensa juttuseurana parhaimmillaan yli kuusikin vuotta ja Jazz-Triosta löytyy niin veljeksiä, serkuksia, naapuruksia kuin entisiä koulukavereitakin. Toki pelaamiemme vuosien myötä myös tasoa on kertynyt ja joukkueesta löytyykin jo mm. Hoki-liigan kultamitaleja napanneita pelaajia. Viime kaudella voitimme mestaruuden Suomiliigasta ja koimme parhaaksi hakea tälle kaudelle Hoki-liigaan. Nimenomaan siis Hoki-liigaan, muualle emme edes hakeneet. Tämä pienenä vinkkauksena niille, jotka Hoki-liigauskollisuuttamme epäilevät. Pelaajiltamme löytyy vahvoja tunnesiteitä tänne ja oma veikkaukseni on, että Hoki-liigassa pyritään jatkamaan hamaan loppuunsa saakka.

Viime kaudella olimme Suomiliigan ainoa joukkue joka ei käyttänyt ainuttakaan värväyskorttia. Offseasonin aikana kokoonpanomme on kuitenkin muuttunut hieman ja mainittakoon tässä nyt Aparin lähtö (yllättäen). Tämä oli kuitenkin ilmeisesti Allahin tahto ja todennäköisesti joukkueelle parhaaksi. Uusia pelaajia tutkaillessa todettakoon, että olemme saaneet ainakin Hoki-liigalaisille Metallurg Magnitogorskista tutun winten puolustuksen vahvistukseksi. Winte on sympaattinen ja mukava toveri joka nostattaa jutuillaan hymyn kanssapelaajien huulille :)

Tälle kaudelle pelaavaan kokoonpanoon palaa myös teknisistä ongelmista kärsinyt, Trademarkissa mestaruuksia jo voittanut Penguin (Pipari) ja hyökkäyksessä päästäänkin pyörittämään peliä veljeskaksikon Omena-Penguin johdolla. Saa nähdä pystytäänkö tekemään samanlaista tuhoa kuin Sedinit.

Muilu on joukkueen johtajan roolissa saanut tuskailla pelaajiensa loukkaantumisten vuoksi. Joukkueen kirurgeilla ja fysioterpeuteilla on riittänyt töitä viimeaikoina. Omena toipui juuri pelikuntoon vaikka ei sataprosenttisessa kunnossa vielä olekaan, mutta tombabo joutunee jäämään oman loukkaantumisensa takia joko täysin tai lähes täysin ilman peliaikaa tällä kaudella. Hän sijoitti sairaslomarahansa uuteen televisioon ja seurailee sen välityksellä joukkueen pelit itseään rasittamatta sohvan pohjalta. Muina aikoina hän keskittyy darin kielen opiskeluun. Toivuttuaan hän matkaa Afghanistanin kuiville aavikoille ja liittynee myös kyseisen maan maajoukkueeseen.

Hapero on erittäin motivoitunut pelaaja ja hänen intoansa voi vain ihailla. Täydellinen joukkuepelaaja ja nappaakin paitaansa tälle kaudelle A-kirjaimen merkiksi siitä. Hän tulee operoimaan tällä kaudella todennäköisesti sekä alemman että ylemmän puolustajan paikalla pyrkien heittäytymään jokaisen laukauksen eteen kuitenkin avustaen aktiivisesti myös hyökkäyspeliä.

Paparazzit tallensivat kameroilleen Turussa järjestetyissä epävirallisissa Suomiliigan mestaruusjuhlissa myös tähtihyökkääjämme reuskun (naisseurassa) sekä alakerran muurina tunnetun Pappiksen. Kumpikin pelannee tällä kaudella reippaasti pelejä, mutta muu elämä vienee myös osansa ajasta. Suuremman mittakaavan mestaruusjuhlat tullaan todennäköisesti muuten järjestämään vielä Helsingissä. Torilla tavataan.

Kaksi jäljellä olevaa pelaajaa ovat toki myös mainitsemisen arvoisia. CodeFX on tärkeässä roolissa joukkueen taustatoiminnassa ja hengen nostattamisessa. Hoki-liigan kykyjenetsijöiden kiikareissa jo pitkään ollut tulevaisuuden tähti Nakertaja jäänee peliajassa muita hyökkääjiä vähemmälle, mutta kehittyy jatkuvasti ja sitä myötä saa myös lisää vastuuta. Mario Balotelliin verrattavissa oleva kohuhyökkääjä aiheuttaa mediassa kohua toistuvasti tempauksillaan, joilla jättää joukkueen kinkkisiin tilanteisiin. Jazz-Trio pitää kuitenkin kultakimpaleestaan kiinni ja kehottaakin muiden organisaatioiden skouttaajia siirtämään katseensa muualle.

Nyt on pelaajamme esitelty ja voisimmekin tutkailla hieman muita tunnelmia. Tiedotteen otsikko kertonee jo jotakin asenteestamme. Tämä huudahdus kaikuu stadionillamme usein ennen ottelujen alkua innoittaen pelaajamme yrittämään kaikkensa voiton eteen. Jokaisella pelaajalla on tietenkin omassa päässään omanlaisensa ajatukset siitä mitkä tavoitteemme ovat, mutta yleisesti voidaan sanoa joukkueen lähtevän voittamaan jokaista ottelua ja lopulta se, mihin tämä johtaa tiedetään vasta kauden päätteeksi. Kaikki on mahdollista ja tiedostamme pystyvämme taistelemaan jopa aivan runkosarjan kärkisijoista kaiken mennessä täydellisesti.

Medialle järjestetyssä tiedotustilaisuudessa joukkuetta olivat edustamassa muutama pelaaja. Yksi näistä oli toimittajia hauskuuttanut Jazz-Trion uusin kasvo, winte. Hän kuvaili mietteitään seuraavasti:
"Tavoitteemme tällä kaudella on saada Nakertajan ja hänen perheensä mökki valmiiksi. Mökki vie Nakertajan peliaikaa aivan käsittämättömän paljon. Olemme joutuneet pulaan tästä monesti ja sen takia joukkueessamme on reusku. reusku on muuten ihan hyvä pelaamaan, mutta eihän se kaveri osu edes ladon seinään. Joten tämä mökki mennään tekemään valmiiksi ensi viikonloppuna (25. - 27.11) jolloin pistetään hihat heilumaan oikein kunnolla. Eikä tässä vielä kaikki, tämä toimii joukkueellemme virkistysiltana ja keskustelemme kaikki tunteemme läpi. Joukkueemme kuopus Penguin (Pipari) avautuu kitaran soitostaan ja kädettömyydestä asentaa javaa. Omena on monesti joutunut kepeillään ja pyörätuolillaan liikkumaan hänen huoneeseensa laittamaan statsit pois näkyviltä. Hapero taas avautuu hänen naisongelmistaan. Kaveri on aivan tossualla. Joutuu katsomaan jotain draama-komedioita tyttöystävänsä kanssa viikonloppuisin ainakin 5 kappaletta. Hapero ryyppäsi viimeksi, kun pääsi rippikoulusta".

Ilmeisesti Penguin ei tajunnut, että hänenkin mikrofoninsa oli päällä jonka seurauksena kaikki kuulivat selvästi kun hän kirosi vieressään istuneelle tombabolle suussaan olevan kissankarvoja. Tombabo ihmetteli hetkisen ja päätti sitten vaihtaa puheen jälleen itse joukkueeseen kertomalla seuraavaa:
"Liigapaikka oli melko ison työn takana ja paikka irtosikin vasta viimeisessä karsintapelissä. En sitten sen tarkemmin oikein tiedä mihin se pelivire katosi suomiliigakauden jälkeen. Karsintojen loppuvaiheessa apari veti perinteiset ja hoppasi jälleen. Tulevaan kauteen lähdemmekin melkein muuttumattomalla kokoonpanolla: apari ulos ja winte sisään. Mielestäni meillä on hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen. Itse en henkilökohtaisesti pysty juurikaan tämän kauden peleihin osallistumaan sormileikkauksen ja tammikuussa alkavan rotaatiokoulutuksen takia, mutta siksi nostimmekin hyvän ystävämme winten mukaan kokoonpanoon. Suurimmat huolenaiheet tulevalle kaudelle ovat pelinrakentelu ja puolustuspelaaminen. Jos työmyyrämme onnistuvat nämä kaksi osa-aluetta pitämään omalla tasollaan, niin tiedossa on hyvä kausi ja taistelu kärkipään sijoituksista".

Poistuttuaan tiedotustilaisuudesta pelaajat joutuivat fanijoukon ympäröimäksi ja joukkueen murhanhimoisien kannattajien keskuudessa yltyi toistuva huuto: "Apari on hopper!". Busteksi esittäytynyt kannattaja sai suustaan sanat "Jazz-Trio on kiva joukkue" erään toimittajan kysyessä fanien kommentteja.

Kiitän vielä koko joukkueen puolesta mahdollisuudesta päästä taistelemaan Hoki-liigan kuninkuudesta ja toivotan kaikille tasapuolisesti hyvää kautta! :)
Tietoja
Kirjoittanut: Isco
Joukkue: Jazz-TrioJazz-Trio
Julkaistu: 20.11.2011 16:40
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.