Hoki-liiga Winter Classic (äänestys!)

Artikkeli
Reilu vuosi sitten syntyi idea tapahtumasta, joka kokoaisi samaan otteluun niin Hoki-liigan sen hetkisen tähdistön kuin myös jo mahdollisesti aktiiviuransa lopettaneita tähtiä, jotka ovat Hoki-liigaa tahkoamalla muodostuneet eräänlaisiksi legendoiksi liigassa. Idea jäi kuitenkin vielä silloin toteutusta vaille. Saitte tämän kauden alussa äänestää gallupissamme seuraavalle offseasonille järjestettäviä tapahtumia ja Winter Classic sai ylivoimaisesti suurimman kannatuksen pelaajilta. Nyt kausi on lähestymässä loppuaan ja onkin aika alkaa rakentamaan tälle kaikkien haluamalle tapahtumalle pohjaa toiveidenne mukaisesti.

Hoki-liigan historiaan ovat vaikuttaneet monet hienot joukkueet, jotka ovat olleet parhaimmillaan jopa vuosia mukana taistelemassa kausittaisesta menestyksestä. Mainittakoon EC Kassel Huskies sekä HT Ampparit, jotka pelaavat kunnioitettavasti jo kuudetta vuottaan Hoki-liigassa. Entä mitä olisi ollut Hoki-liiga ilman kaikkien rakastamaa Hc Halkoa taikka neljään mestaruuteen yltänyttä Trademarkia? Tällaiset joukkueet ovat tuoneet positiivista ilmettä mukanaan niin pelikentille kuin niiden ulkopuolellekin ja luoneet hienoja tarinoita kerrottavaksi pelaajien jälkikasvuille. Joukkueet koostuvat kuitenkin yksilöistä ja mielestämme nämä useat jo lukemattomia määriä liigapelejä pelanneet pelaajat jäävät usein liian vähälle huomiolle, eikä johtokuntakaan koe osoittaneensa tarpeeksi kiitollisuutta heille.

Nyt pienenä Hoki-liigan kiitoksena ja huomionosoituksena on johtokunnan valitsemilla legendoilla mahdollisuus osallistua 26.2. klo 20:00 järjestettävään näytösotteluun, jossa vastaan asettuu kauden 4/2011 tähdistöjoukkue. Ensimmäistä kertaa koskaan näitä tähtipelaajia valitsemaan ei oteta kuitenkaan valmentajaa, vaan nyt on jokaisella tällä kaudella jonkin Hoki-liigajoukkueen kokoonpanossa mukana olleella pelaajalla mahdollisuus vaikuttaa siihen ketkä kauden tähdistöjoukkueessa kentälle lopulta luistelevat!

Jokaisella pelaajalla on käytössään viisi ääntä, joista max. kaksi saa antaa oman joukkueen jäsenille. Äänet ovat samanarvoisia keskenään. Yhdelle pelaajalle ei saa antaa useampaa kuin yhden äänen ja itseään ei saa äänestää. Pyydämmekin teitä nyt lähettämään mielipiteidenne mukaiset äänestyslipukkeet kiekossa notella nimimerkille Hokiliiga ja nimenomaan niillä nimimerkeillä, joilla olette tällä kaudella Hoki-liigassakin esiintyneet. Noteen ei tarvitse pistää muuta kuin viisi eri pelaajaa lueteltuna. Virheellisesti annetut äänet jätetään huomiotta. Äänestysaikaa on vielä runsaasti ja pelaajien esityksiä voi vielä seurata muutaman viikon. Viimeinen äänestyspäivä on 12.2.

Johtokunnan legendana pitämä pelaaja voi kuitenkin vielä nykyäänkin pelata kiekkoa tai jopa Hoki-liigaa, mutta se ei sulje pois mahdollisuutta osallistua otteluun legendana. Mikäli joku tällä kaudella Hoki-liigaa pelaava äänestetään kauden tähdistöön ja johtokunta pyytää häntä myös legendajoukkueeseen niin on pelaajalla mahdollisuus valita kummassa joukkueessa ottelun pelaa.

Tähdistöjoukkueeseen otetaan mukaan 15 pelaajaa sekä kolme varapelaajaa. Pelaajia ei kuitenkaan välttämättä oteta aivan suoraan äänestystulosten mukaan, vaan yhdestä joukkueesta mukaan otetaan enintään kolme pelaajaa. Näin vältämme sen, että tähdistöjoukkue koostuisi vain parin joukkueen pelaajista. Johtokunta kokoaa äänestyksen aikana myös legendajoukkueen kasaan. Pyrimme valitsemaan hokimielisiä, paljon ja kauan Hoki-liigassa pelanneita, hokilegendoiksi miellettäviä pelaajia. Pitkästä sekä perinteikkäästä historiastamme löytyy kuitenkin tähän kuvaukseen sopivia pelaajia liiaksi yhteen joukkueeseen. Pahoittelut jo etukäteen niille jotka eivät pääse tällä kertaa mukaan.

Ottelun peliformaatti on 5vs5 jäähyjen kera ja peliaika 3x7min.
Näytösottelun jälkeen, eli 26.2. noin kello 21:00 järjestetään Hoki-liigan IRC-kanavalla kauden 4/2011 palkintogaala.
Tietoja
Kirjoittanut: Isco
Julkaistu: 19.01.2012 01:26
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.