Elämä on ihanaa!

Artikkeli
Hello everybody!

Runkosarja on nyt pelattu ja voimme katsella sarjataulukkoa ylpeinä, mutta myös hieman ihmetellen. Jazz-Trio oli kausi sitten mukana karsimassa paikasta Hoki-liigaan ja pääsi lopulta vain hyvän tuurin sekä maalieron turvin mukaan tälle kaudelle. Olemme joutuneet pelaamaan lähes koko kauden ilman tombaboa ja Pappista, jotka pelasivat edelliskauden Suomiliigassa auttaen joukkueen mestaruuteen. Apari taasen teki perinteisen hoppaustemppunsa ennen kautta.

Onkin ihmeellistä, mitä kaikkea tutut ihmiset ja hyvä joukkuehenki voivat saada aikaan! Emme ole lähteneet hakemaan joukkueeseen ns. ulkopuolisia ja tunnettuja yksilöpelaajia, vaan mukaan peleille ovat tulleet ystävät ja sukulaiset. Jazz-Triohan on jo aiemmin koostunut nimenomaan vanhoista tuttavista, naapuruksista, veljeksistä sekä serkuksista ja tämä ei ole muuttunut täksikään kaudeksi mihinkään. Olemme kuitenkin joutuneet tombabon loukkaantumisten ja rauhanturvaajakoulutuksen, Pappiksen koulunkäynnin, Haperon asepalveluksen sekä monen muun syyn takia pohtimaan että mistä meillä riittäisi tälle kaudelle pelaajat.

Samassa porukassa jo pidempään pyörinyt winte liittyi Suomiliigakauden jälkeen joukkueeseen ja hän onkin ollut tällä kaudella tärkeässä roolissa puolustaen runkosarjassa 16 peliä ja tehden superpaluun Hoki-liigaan. Alkukaudesta myös Omenan veli Penguin sekä Haperon serkku reusku pyörivät kentällä kantaen oman kortensa kekoon. Penguinin, reuskun ja Haperon käytännössä poistuttua joukkueen ulottumattomiin ovatkin ratkaisevaan rooliin joutuneet täysin kokemattomat herrat, jotka pääsivät nyt tekemään Jazz-Triossa liigadebyyttinsä. Jo pidempään taustajoukoissa mukana olleet Muilun serkku Fedorov sekä tombabon kanssa samoilta hoodeilta tuleva Nakertaja ovat olleet suuri apu ja kokemattomuudesta huolimatta he ovat esiintyneet kaukalossa edukseen ja tappioita ei ole tullut lähes yhtään. Kolme kauden viidestä tappiosta tulikin jo aivan kauden alussa. CodeFX sekä Muilu toimivat tämän kauden ajan vain ja ainoastaan joukkueen henkisenä tukena.

Kuten ennen kautta julkaisemassamme tiedotteessa niin myös tässä haastateltavaksi ja toimittajia hauskuuttamaan saapui joukkueen alin muuri, winte. Seuraavassa tekstinpätkässä hänen mietteitään:
"Ennen kautta suunniteltiin saunailtaa koko joukkueen voimin. Nakertajan mökki piti rakentaa valmiiksi, mutta miten kävikään? Tämä mökkiurakka on aivan kuten Muumipapan muistelmat. Pappa kirjottaa niitä sen helvetin muistelmia 100 jakson verran eikä se vanha pieru siltikää oo päässy lähelle muistelmien loppua. Ja eikä niitä muitakaan ongelmia saatu ratkottua.

Haperolla ongelmat vain pahenivat, kun hän joutui pukeutumaan kurkkusalaatteihin ja leikkimään sitä Sotamies Ryania, joka piti pelastaa siinä yhdessä leffassa. Ja toinen wnb-Sotamies Ryan tombabo lähti opiskelemaan myös rauhanturvaamista ja lähtee piakkoin katsomaan livenä kuinka jenkit kusevat ruumiiden päälle.

Ja mitenkäs reusku? Kaveri herää joka päivä kello 5-6 illalla ja lähtee aamuyöllä jakamaan aamunlehtiä. Tässä työn ohessa hän sai kostettua ennen kautta hopanneelle Aparille laittamalla 100 ilmaislehteä hänen postilaatikkoonsa. Tästä saimme mahtavat naurut, kun luimme irkistä Aparin mietteet näiden lehtien saamisen jälkeen.

Veljekset kuin ilvekset, vai miten se meni. Piparin koneen lagiminen toi veljekset erimielisyyksiin ja hän joutui loikkaamaan toisiin kuvioihin ja tällä hetkellä viettää ilmeisesti ihanaa kiekotonta elämää ja pokailee tytsyjä Facebookista. Omena taas miettii miten koulusta pääsee mahdollisimman helpolla läpi ja miten saisi tarvittavat tehtävät suoritettua. Allekirjoittanut teki jopa yhden tehtävänkin hänelle, että hän pääsee kursseista läpi ja voi käyttää aikaa enemmän kiekottamiseen kuin hänen rästiin jääneisiin tehtäviin. Omenalla koittaa pian kirjoitusten aika ja olemme käyneet eri tavat millä voisimme harjoittaa häntä näihin pitkiin ja vaativiin testeihin. Esimerkiksi harjoituspeleissä puhuisimme vain englantia ja espanjaa, joista jälkimmäistä viljelemme aina tehdessämme maalin. (Ohessa kyseinen espanjankielen harjoitus: http://www.youtube.com/watch?v=O7NIZifWVqU)

Kaikki tykkää venäläispelaajista. Ainakin meidän oma Lasse aka Fedorov. Itsevarma kaveri tulee ja pistää heti ensimmäisessä liigapelissään verkot tötterölle. Kaveri sekosi tästä täysin ja taisi mennä kyseisenä iltana heti Urjalan paikalliseen bilemestaan Rodeoon tarjoamaan koko Urjalan alamaailmalle illan.
"

Jazz-Trio sai pelattua runkosarjaottelunsa ajoissa jo ennen deadline-päivää ja varmisti runkosarjavoiton ottamalla viimeisessä ottelussaan sen tarvitun pisteen tasapelistä Dinamo Minskiä vastaan. Siinä Haperolle hyvä syntymäpäivälahja. Viimeinen päivä sujuikin mukavasti muiden tiimien otteluita ja ensimmäistä pudotuspelivastustajaa jännittäen. Runkosarjan kahdeksannen sijan nappasi lopulta Syracuse Crunch ja meillä on siis kunnia pelata heitä vastaan paikasta välieriin. Vastustaja ei ole se toivotuin, sillä me esimerkiksi hävisimme heille juuri ennen runkosarjan päättymistä 4-2 ja ensimmäisestä kohtaamisesta otimme tiukan kamppailun jälkeen 3-1 voiton. Syracuse Crunchissa pelaa erittäin kokeneita pelaajia ja kun luistelemme kentälle pääosin täysin kokemattomina pelaajina niin saa nähdä kumpi tästä parista lopulta eteenpäin jatkaa.

Tähän loppuun on muuten pakko esittää yhdet kiitokset. New Jersey Devils on hieno joukkue ja entinen Hoki-liigan mestari. Joukkue on ollut Hoki-liigan vakiokalustoa jo melko pitkään ja vaikka se on kohdannut vaikeuksia niin niistä on selvitty ja toiminta on jatkunut aina tähän päivään saakka. On kuitenkin ymmärrettävää, että ikuisuuksia ei kukaan jaksa. Peukkua erityisesti Oduyalle, joka on jaksanut olla mukana pitkään. Kiitos ja hyvästi!

Me kuitenkin jatkamme vielä nautiskelua ja ties mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Elämä on ihanaa. :)
Tietoja
Kirjoittanut: Isco
Joukkue: Jazz-TrioJazz-Trio
Julkaistu: 29.01.2012 20:59
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.