Pelikieltoja ja varoituksia

Artikkeli
Karsinnat sekä välierät on saatu päätökseen. Kummatkaan eivät sujuneet täysin ongelmitta, joten:

Tapaus Metsän Kiekko

Metsän Kiekko ilmoitti kesken viikon ettei saa hoidetuksi kaikkia karsintapelejään. Tästä syystä joukkue suljettiin karsintojen ulkopuolelle sekä pelatut pelit nollattiin. Tapauksesta seuraa myöskin rangaistuksia päävastuuhenkilölle. Joukkueen kunniakkaaksi jääneen liigataipaleen päävastuuhenkilö mutu tuomitaan seuraavan kauden ajan kestävään pelikieltoon sekä ikuiseen vastuuhenkilökieltoon.

Tapaus Myllyttelyä välierien jälkeen


Paitsion joninho on tuomittu loppukauden sekä seuraavan kauden mittaiseen pelikieltoon. Syynä tähän on lähihistorian varoitus kyseiselle pelaajalle sekä huono käytös. Pelaaja ei saa pelata ensi viikon pronssiottelussa.

Kohta pelikiellosta vapautuva jlo saa viimeisen varoituksen käytöksestä. Yhtään äänestyshuijausta, sivujen kaatoyritystä, huutelua tai muuta perseilyä ei katsella enää. Jos tämä varoitus ei toimi vaan perseily jatkuu niin rangaistuksena on ikuinen pelikielto. Muiden Paitsion pelaajien huutelut katsotaan tällä kertaa läpi sormien, mutta ensi kerralla tilanne ei ole välttämättä enää sama.

HT Amppareiden päävastuuhenkilö Hoge kuittaa varoituksen jatkuvasta provoilusta.
Tietoja
Kirjoittanut: Sence
Julkaistu: 12.02.2012 22:37
Luettu: 7 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.