Lehdistötiedote 2.0

Artikkeli
Väkevillä otsikointitaidoilla varustettu rautakansleri, Mäntypistiäisten suuri johtaja on tehnyt paluun proosakirjallisuuden sykkivään maailmaan! Joukkueen merkittävä saavutus vaatii kirjallista todistetta olemassaolostaan. Aloitetaan.

Tämä kausi, kuten mikä tahansa muukin kausi alkoi pohjalta tabula rasa. Mestari päättää tällä kertaa korvata nuoruuden innon kehäketuilla, kun joukkueen remmiin astuvat Aprilia ja Virkiä. Kauden tavoitteet on maltillisesti asetettu pleijareihin pääsyyn. Kausi alkaa pienellä, mutta todella rutinoituneella kokoonpanolla.

Pelikirja kantoi otsikkoa tasainen puurtaminen. Tämä junnuympyröistä tuttu hyvän fiiliksen ylläpito oli onnistunut tulosvastuullinen elementti. Kausi ei ollut aivan murheeton, sillä kauden alussa riivasivat vakavat aktiivisuusongelmat, mikä sitten muistutti olemassaolostaan ryhdikkäällä iskulla imagokyselyssä. Straight-to-the-face. Siinä vaiheessa oli aika syventyä ihmisyyden äärelle, ja katsoa virheitä tavoissamme.

Lied teki harkitun joukkuetta koskevan micro managment päätöksen ja Aprilian asiantuntemusta hyödyntäen toivotti joukkueeen väreihin tervetulleeksi uusia pelaajia, joita olivat nuba ja peliveli. Lisäksi vanha pieru Amado, tuttu kasvo joukkueessa liitukaudelta astui taisteluun mukaan hyvän asian puolesta. Sisukas taistelu nosti joukkueen putoamisuhkan mangrovemetsien soista employee of the month tittelin runner upiksi saatuamme runkosarjan sijoituksen viisi.

Mäntypistiäiset pleijareissa. Tähän mennessä joukkueen vahvin erikoistaito pleijareissa on ollut ennätysnopea putoaminen ensimmäisellä kierroksella. En sanoisi CV-käyttikseksi. Ainoa valonpilkahdus ja poikkeus sääntöön tapahtui toissa kauden pronssiotteluun yltämisessä, joten pleijariviirimme ei juurikaan ole liehunut tuulessa. Ensimmäisenä vastaan mainion kauden pelannut Knightclub. Voitto. Seuraavaksi runkosarjan voittanut Jazz-Trio. Voitto. Mitä tämä on!? MÄNTYPISTIÄISET FINAALEISSA!!

Vastassa HT Ampparit. Odotettua ja muuta en toivonutkaan. Pleijarikiima taattu. Tässä kappaleessa kertoisin, kuinka tuhkimotarina ei koskaan päättynyt ja Mäntypistiäiset taianomaisesti taistelivat itselleen mestaruuden seitsemän jatkoerän kautta joukkueen valtiaan tehdessä ratkaisumaalin Joe Espositon You're the Best Around biisin tahtiin. No ei. Luistimien sitominenkin olisi ollut jo liian haastavaa ja meidän sekavan pelillisen esityksen jälkeen Amppareille mestaruus otteluvoitoin 3-1. Onnea mestareille!

Hopea on Mäntypistiäisille ensimmäinen mitali kautta aikain Hoki-liigassa. Toivon, ei vaan tiedän, ettei tämä jää myöskään viimeiseksi. Kaksi vuotta sitä sai tavoitella, mutta tarinan opetus on, että unelman ei saa koskaan antaa kuolla. Kiitos kaikille mahtavasta kuluneesta kaudesta, ja pidetään lippu korkealla myös seuraavillakin kausilla!

After all this time? Always.
Tietoja
Kirjoittanut: Lied
Joukkue: MäntypistiäisetMäntypistiäiset
Julkaistu: 26.02.2012 16:10
Luettu: 6 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.