Genereissönnössön

Artikkeli
Jees, genen kausittainen lehtari on yhtä jäljessä kun grawin aivot. Sen voi kuitenkin laittaa firman piikkiin ja osoittaa syyttävällä sormella lukion koeviikkoa. Se on kuitenki jo nytten ohiteltu ja kerkiää tässä joskus väsäillä jotain luettavaa hokikansalle.

Kerrottakoon ensin jotakin 3/11 kaudesta, joka meni meidän joukkueen puolesta suhkoht hyvin. Karsiuduttiin nippanappa playoffeista ja sehän rupesi vähän syömään miestä jokamiehellä. Tähän voisin lainata Selänteen kommenttia joka vastaa aikalailla samaa tilannetta kuin meillä oli. ”Kun näkee muiden nhl-joukkueiden pelaavan playoffeja itse karsiuduttua sieltä, sen pitäisi nostattaa pelaajien tahtoa ensikaudelle” tai jotenkin vastaavanlaisesti.

Päätettiin kauden (1/12) alussa joukkueen kesken, että pyrimme pelaamaan silleen, että muiden peli meitä vastaan pelatessa olisi yhtä sekaisin, kuin taeton makuuhuone. Lähettiin kuitenkin kauteen ilman mitään sen suurempia tavoitteita, jotta saisimme pelata ilman selkä seinää vasten. Kauden alussa
pelaajakokoonpanomme supistui lähes olemattoman pieneen, jonka takia emme olekaan olleet niin aktiivisia kuin muilla kausilla. Taetto ja Monroe lähtivät armeijan leiviin kituuttamaan puoleksi vuodeksi ja tekniikalla kone hajosi eikä vieläkään ole ehjää saatu hommattua. No, kuitenkin meillä oli 5-6 aktiivista pelaajaa jotka päivittäin pääsi pelaamaan kiekkoon.

Pelaajakokoonpanomme supistui entisestään ufc:n ja floydin poistuttua joukkueesta. En lähde spekuloimaan kummankaan yksittäisiä syitä, mutta varmasti ne olivat tilanteen mukaan hyväksyttäviä. Tässä vaiheessa oli jo pikkuhiljaa hätäännyttävä, kun pelaajamäärä kapeni yhtäkkiä 4-5 pelaajaan. Emme kuitenkaan vielä ole ottanut yhtään pelaajaa sisään, mutta luultavasti tarvimme vielä yhden pelaajan vahvistuksen.

Myös kausittaiseen lehtariin meillä on tapana kertoa jotakin pelaajista ja vähän samantyylistä on luvassa kuin aikaisemmin. Koska uusia tulokasjoukkueita on tullut sisään, niin he myös saavat tietää jotaki meidän pelaajista.


Graw: Valtikka on hänellä käsissään. Valta ja vastuu ovat oikealla tyypillä. Osaa johtaa hyvin omalla esimerkillään. Vähäisistä peleistä huolimatta kaverilla on hyvä tuntuma hyökkäys päässä. Taituroi maaleja hyvään tahtiin ja loistavaa pelinlukua ei voi kun ihailla. Epäaktiivisuus on vain pelaajan heikkous, joka näkyy taas liigamatseissa. Joukkueen tärkein henkilö.

Ropsukka: Joukkueen kuopus, mikki hiiri, väriläiskä ja herättelijä. Ei kaihda mustelmia eikä kovia kulmavääntöjä. Pistää aina itsensä likoon jengin puolesta.

Omppe (aka. maukkis): Rovaniemen omapoika, joka on lähtenyt maailmalle kokeilemaan siipiään. Omppe, joka on huikea pelimies, joka tuntuu tekevän joka päivä 10 tunnin duunipäiviä, ei voi kun arvostaa. Omppe kuuluu niihin pelaajiin, jotka on pelannut Genereissonissa lähes koko joukkueen olemassaolon ajan ja tärkeä osa jengiä. Omaa tappavan vedon, aina kun tolppien väliin sattuu osumaan ja löytyy myös huikeata pelisilmää.

Essense: joukkueen perusvarma puolustaja. Tällä pelaajalla ei ole ollut mitään ongelmia pelin kanssa. Koulu ja työt vievät paljon aikaa tällä herralla. Essensen ollessa kentällä maalinedustalla on vain makuupaikkoja.

Tekniikka: Ei ole näkynyt kiekossa juurikaan, eikä varmaan näy loppukaudesta. Ei hirveästi kerrottavaa.

Inttipojut Taetto & Monroe: tj. 84, junakin kääntynyt jo kotia päin!

ölöl: Osoitti jälleen kerran epäilijöillensä olevansa todella kovassa kunnossa. Varmalla pelillään pystyi auttamaan joukkuetta hyökkäyksissä ja ennen kaikkea puolustuksessa. Todella hyvää avaus peliä ,ei voi kuin ihailla kaverin pelisilmää.

Markkanen: Omaa sametinpehmeät kädet ja todella kylmän rauhallinen kaveri. Roolissaan lähes korvaamaton lenkki. Joukkueen ainoa ylempi puolustaja joka tulee hoitaan lähes kaikki pelit omalla tontillaan.

Lehtariin tällä kertaa osallistui yhdessä joukkueen moni pelaaja, eikä vain diktaattori graw tehnyt sitä yksin. Pahoittelen kirjottamaani rovaniemen murretta, toivottavasti siitä saa kuitenkin selvää :P
Toivotamme generationin puolesta kaikille hokiliigan joukkueille hyvää tulevaa kesää ja lämää yläpesää.
Tietoja
Kirjoittanut: Graw
Joukkue: GenerationGeneration
Julkaistu: 13.04.2012 17:09
Luettu: 7 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.