Rangaistuksia vol. 2 (päivitetty 9.5.)

Artikkeli
GHETTO BIRDS ei saanut 4. jaksolla ainuttakaan ottelua pelatuksi ja näin ollen heidät suljetaan Hoki-liigan alaisuudesta ja joukkueen kaikki pelatut ottelut tämän kauden osalta mitätöidään. Joukkueen vastuuhenkilöt saavat kolmen (3) kauden vastuuhenkilökiellon Hoki-liigaan ja kauden 1/12 loppuun asti pelikieltoa.

Streetball Extremeltä jäi 4. jaksolla kolme ottelua pelaamatta ja saavat GHETTO BIRDSIN tavoin nyt ensimäisen ja ainoan varoituksen pelaamattomista otteluista. Jos joukkueelta jää tällä kaudella vielä lisää otteluita pelaamatta, niin sarjasta sulkeminen odottaa heitäkin.

UPDATE: Streetball Extreme päätti luopua sarjapaikastaan ja joukkueen vastuuhenkilöt saavat tämän myötä kolmen (3) kauden vastuuhenkilökiellon Hoki-liigaan, sekä pelikieltoa kauden 1/12 loppuun asti.

Vladivostok Classics IHT:llä oli vaikeuksia saada pelattua liigaotteluitansa ja halusi poistaa pki:lta yhden ottelun karenssin, joten vanhan käytännön mukaisesti johtokunta antoi siihen luvan yhden sarjapisteen kustannuksella.

Em. tapausten lisäksi johtokunta antaa varoituksen HC Senatorsille ja Mäntypistiäisille heidän pelattuaan molemmat liigaottelunsa samoin päin. Jos jommalle kummalle joukkueelle käy sama virhe toistamiseen, niin pistevähennyksiä on tiedossa.

Rangaistukset:

Klaua, vastuuhenkilökielto kauteen 1/13 asti & pelikielto kauden 1/12 loppuun asti.
Gringo, vastuuhenkilökielto kauteen 1/13 asti & pelikielto kauden 1/12 loppuun asti.
stepiwaa, vastuuhenkilökielto kauteen 1/13 asti & pelikielto kauden 1/12 loppuun asti.
BigFen, vastuuhenkilökielto kauteen 1/13 asti & pelikielto kauden 1/12 loppuun asti.
Advance, vastuuhenkilökielto kauteen 1/13 asti & pelikielto kauden 1/12 loppuun asti.
Orano, vastuuhenkilökielto kauteen 1/13 asti & pelikielto kauden 1/12 loppuun asti.

Pistevähennykset:

Streetball Extreme -3 p
Vladivostok Classics IHT -1 p
Tietoja
Kirjoittanut: pönttö
Julkaistu: 08.05.2012 06:04
Luettu: 18 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.