Kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Artikkeli
Näin alkuun HT Ampparit julkaisee jopa shokeeraavan ilmoituksen kun joukkue päättää jäädä Hoki-Liigasta pois kauden 1/12 jälkeen.

Hoki-Liiga taival alkoi kaudella 2/06 divarikarsinnoista, joista joukkue ei vielä pongahtanut mukaan leikkiin, mutta kaudesta 3/07 lähtien on HT Ampparit pelannut Hoki-Liigan alaisuudessa aina päättyvään kauteen saakka.

15 kautta
349 runkosarjaottelua liigassa
112 play-off -ottelua liigassa
3 mestaruutta
4 hopeata
1 Hoki-cupin mestaruus

Siinä on monille joukkueille tekemistä, jotta pääsisivät edes lähelle näihin tilastoihin.

HT Amppareita pidetään ylimielisenä joukkiona, jota johtaa Hoki-Liigan yliarvostetuin pelaaja Hoge. Harvemmin kukaan muistaa ja jaksaa arvostaa polkua, jota pitkin olemme kulkeneet tänne asti. Myönnän, että joukkueemme herättää paljon erilaisia tuntemuksia muita joukkueita kohtaan, mutta siitä olemme aivan varma, että lähtiessämme lähtee liigasta taitoa, intohimoa ja omistautuneisuutta liigaa kohtaan. HT Ampparit eivät lähde tekemään samanlaista uraa kekeliigan nelosdivareihin, johon syy on yksiselitteinen - HT Ampparit on Hoki-Liiga -joukkue.
Toivottavasti edes jälkeenpäin, myös Hoki-Liigan "nuorempi sukupolvi" osaavat arvostaa omistautuneisuutta, jota olemme osoittaneet Hokille.

Syitä lopettamiseen on varmasti monia, mutta kuten otsikkokin kertoo kaikki hyvä loppuu aikanaan ja parempi lopettaa tyylikkääasti ja asiallisesti pelaamalla pelit loppuun, eikä jättää leikkiä kesken kaiken tai perseilemällä ja pilaamalla joukkueen lopullisenkin imagon.


Kausi 1/12

Ampparit ovat jatkaneet runkosarjassa tuttuun tapaan, pelit pelataan peli-ilon kautta ja tulos on ollut tuttua ja turvallista. Välillä peli kulkee ja välillä taas ei. Viime kauteen verrattuna peliaika on jakaantunut tasaisemmin ja Rhoads on pelannut Hogea enemmän, kuten myös Velmu Savardia enemmän. Tuloksiin ei nämä ole vaikuttanut, joka kertoo pakan leveydestä mikä koetaan ainoastaan positiiviseksi. Cupista saatiin napattua kauan haluttu mestaruus ja mikä olisikaan tyylikkäämpi lopetus kuin tupla-mestaruus? Tuskin mikään.

Hoki-Liigan johtokunta on huomattavasti nostanut profiiliaan ja puhetta on viime aikoina ollut pelaajayhteisön epäaktiivisuudesta liigaa kohtaan, mihin myös valitettavasti Ampparit on sortunut. Toivottavasti tähän saadaan muutos sekä meissä, että myös muissa joukkueissa. Hienoa liigaa ei kannata väheksyä vaan pitää olla ylpeä pukiessaan pelipaitansa ylle, jossa joukkueen logon vieressä on tyylikkäästi Hoki-Liigan logo.

Toivottavasti kesästä tulee lämmin ja runkosarja saadaan vietyä loppuun tyylikkäästi, eikä yksikään joukkue putoa enää remmist pois. Tsemppiä kauden haasteisiin ja tuleviin play-offeihin. Toivottavasti myös HT Ampparit nähdään play-offeissa taistelemassa kirkkaimmista mitaleista.

Hoge ja HT Ampparit kiittää liigassa pelanneita joukkueita, pelaajia sekä johtokuntaa. Pitäkää homma kunnossa, kenties Ampparit tekevät myöhemmin paluun takaisin Hoki-ympyröihin. Tuff tuff that's the end.


The difference between
the impossible
and the possible
lies in a mans's determination.
Tietoja
Kirjoittanut: Hoge
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 08.05.2012 13:17
Luettu: 16 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.