Karsinnat kaudelle 2/2012 (valitut joukkueet)

Artikkeli
Hoki-liigan karsintoihin osallistuvat joukkueet on valittu. Joukkueita valittiin yhteensä 7, ja karsinnoissa pelataan yksinkertainen sarja, eli pelejä kertyy kuusi kappaletta. Karsintojen deadline on 10.6. 23:59.

Karsintojen neljä parasta joukkuetta nousee Hoki-liigan kaudeksi 2/2012.

Valitut joukkueet:

Blackhearts
Desperados
Detroit Hardcore
Phoenix Syndrome
Rockford Icehogs
Rowdy Rascals
SaiPa

Varalla:

Guards

Ulosjääneille joukkueille sen verran, että hakijoiden taso oli todella tasainen eikä mitään selkeitä eroja joukkueiden välillä ollut. Kaikkia ei vain voinut ottaa karsimaan joten tällä kertaa näin. Ulosjääneet joukkueet ovat varmasti tervetulleita hakemaan Hokisarjaan ja sitä kautta seuraavalla kaudella uudestaan Hoki-liigaan.

Yhteistyö Hokisarjan kanssa

Hoki-liiga tekee yhteistyötä Hokisarjan kanssa ja näin ollen jokainen Hoki-liigan karsintoihin valittu joukkue, joka ei liigapaikkaa saavuta saa automaattisen karsintapaikan Hokisarjan karsintoihin halutessaan. Hokisarjan karsinnat käydään heti näiden karsintojen päätyttyä.

Hoki-liiga hakee johtokuntaan muutamaa aktiivista jäsentä

Muutama johtokunnan jäsen poistuu vahvuudesta tämän kauden päätyttyä, joten haemme vahvistusta sille osastolle. Vastuuta olisi luvassa varsin paljon. Edellytämme hakijalta hyvää kirjoitustaitoa sekä asiallisuutta. Hakemukset yksityisviestillä Sencelle näiden sivujen kautta.
Tietoja
Kirjoittanut: Sence
Julkaistu: 28.05.2012 15:09
Luettu: 14 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.