Kauden puolivälikatsaus

Artikkeli
Mielenkiinnosta luin edellistä, yli _5,5_ vuotta sitten Arolan kirjoittamaa lehdistötiedotetta jossa paistoi läpi hieman samanlaiset tunnelmat kuin nyt.
Peli ei ole täydellistä, Arola lopettamassa (mitä vittua se vieläkin tekee kiekossa?) ja äijiä tulee ja menee. Nykyisin lähinnä tulee, mutta vain aika voi näyttää onko sekään nyt niin hyvä juttu.
Jätkät tulee ovet ja ikkunat paukkuen takaisin sarjatasolle monen vuoden tauon jälkeen ja tulos on ensimmäisen puoliskon jälkeen 5-3-5 johon mahtuu mm. yksi luovutusvoitto, sääntörikkomus sekä runsaasti Jokkekiekkoa®. Voiko tuohon kukaan olla tyytyväinen? Me voimme. Varsinkin nyt kun joukkueet ovat pelanneet ristiin ja suurin osa joukkueista sijoittuu 0.92 - 1.31 p/o välille, ovat runkosarjan loppukauden sijoitukset vielä täysin auki kaikkien osalta.
Tietenkin tultiin yli-itsevarmoina pelaamaan ja pitämään mekkalaa (josta imagokyselyssä lisää) koska radarin alla piileskely ei vain koskaan ole ollut meidän juttu. Tietenkin voisin keksiä läjäpäin selityksiä miksi alkupelit ovat takkuilleet, mutta loppujen lopuksi se on sama asia kuin amis lottoamassa; joko voittaa tai ei voita, fifty-fifty. Allekirjoittanut myöntää iskeneensä rimat jopa koomisen korkealle, mutta joukkueen järki Kaarto
sai kaikki ymmärtämään että pleijjarit on ne mitä pystytään ja mihin pitääkin tavoitella. Voisin vielä uhkailla kuinka tullaan pleijjareis, mutta siltä varalta että joudun syömään sanani niin jätän väliin tällä kertaa. Mutta kyllä me tullaan.
Kun on pelillinen osio puitu, voidaan heittää pari sanaa vielä tästä hienosta organisaatiosta nimeltä Detroit Hardcore. Mitä se oikein on?
Se on enemmän kuin hienot paidat ja upea logo, kokenut ja liki legendaarinen miehistö sekä seksikäs GM. Jopa Kiekkoliigan johtokunta on kehunut meitä;
"Se kiekon Real Madrid" - Fafi.
Imagokyselyssä kuitenkin saimme vähän noottia meidän "asenteestamme" ja haluaisinkin selventää muutamia asioita. Jos meidän käyttäytyminen tuntuu ylimieliseltä toisinaan, se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että olemme paljon kokeneempia kuin te ja korkeammalla kiekko-hierarkiassa, ei siis mitään henkilökohtaista. Ollaan iloisia siitä, että saimme tämänkin verran (-3) herätettyä tunteita joukkueissa, koska sekin on meille parempi kuin ei mitään. Kuitenkin kun kyseessä on pienimuotoinen sarja interwebissä niin pieni väri kuuluu aina asiaan. Toiset ymmärtävät meitä, toiset ovat juuri valmistuneet rippikoulusta, emme valitettavasti voi päättää kommenttiemme yleisöä.
Tekisi mieli lopettaa lehtari tähän, mutta tietäen hoki-liigan osaksi herkkähipiäisen yhteisön, tunnen velvollisuudekseni lisätä tähän disclaimerin:
Kyseinen lehdistötiedote sisältää humoriikan elementtejä, eikä sitä tulisi ottaa tosissaan. Jos kuitenkin ylläoleva teksti sai sinut tuntemaan pahoin sekä mahdollista ärtymystä joukkuettamme kohtaan, toivotan sinulle kaikkea hyvää elämässäsi, koska hermostuminen mitättömistä asioista käy pumpulle pitemmän päälle.

DHC:n porukka jatkaa saunomista läpi talven sekä toivottaa oikeasti (aikuisten oikeasti) jokaiselle kanssajoukkueelle hyvää loppukautta!

"Koko joukkue on rakennettu päin vittua! Puolustus ei ole edes Hokisarjan tasoista, hyökkäyksestä puhumattakaan! Detroittia voisi kuvailla kiekon Saipaksi, jokaisella pelipaikalla heikkouksia ja taso ei yksinkertaisesti riitä eikä korjausliikkeitä tehdä! Täysin pusiseura! Ylimielinen seura vaikkei siihen ole varaa… Täynnä konkareita vanhoilla "saavutuksillaan" ja saavutukset tasoa "5. sija hokissa", täysin naurettava seura kaikin puolin."
Tietoja
Kirjoittanut: Madhairy
Joukkue: Detroit HardcoreDetroit Hardcore
Julkaistu: 24.08.2012 22:54
Luettu: 24 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.