Lehdistötiedote 2.0

Artikkeli
Runkosarja alkoi yllättäen muutamalla tappiolla, jonka jälkee saatii jotai järkee touhuu ja tappioton putki venyi pitkäksi. Loppu kautta kohden pelit rupes menee päi persettä, vaikka aktiivisesti harkkailtii ja sen semmosta. Kärsittii puolustaja ongelmista alkukaudest lähtie ku kokoonpanos oli vaa yks puolustaja joka kykeni pelaamaa. Kuiteski kauden loppupuolel saatii värvättyä toinen pakki jengii ja Artisti sai hommattuu kiinteen netin, joten kaikki alko näyttää hyvält.[summary]

Playoffeissa vastaan asettui Jazz-Trio, jota vastaan pelattu sarja oli todella tiukka. Oltii jo 2-0 tappiolla sarjassa, mutta sisulla, raivolla ja tuurilla noustii tasoihi. Vikassa pelissä ei sit kiekkojumalat olleet puolellamme ja Jazzit marssivat aivan ansaitusti mitalipeleihin. Voisi sanoa, että ei se mennyt nyt ihan niinkuin piti.

Mitä kaudesta jäi käteen? Ei ainakaa sitä mitä tultiin hakemaan.. Runkosarjan toinen sija vaihtui playoffien kuudenteen. Viime kauden ilo vaihtui suruun.. Noh nyt huilataan hetki ja sit treenataan muutama viikko ja ollaa taas täydes tikis, jotta voitetaan se poika takas kotiin tulevalla kaudella!
Tietoja
Kirjoittanut: Nissinen
Joukkue: Hamburg FreezersHamburg Freezers
Julkaistu: 30.09.2012 20:07
Luettu: 16 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.